Въпросче за е46 99-та
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Въпросче за е46 99-та
Здравейте колеги.. наскоро си купих е46 316 sedan (99-та) 105 най малкия мотор но имам един проблем колкото и да го пъна неще да върти задницата и това е изключвам блокажа ( ASC ) но пак същото до 4-5 хиляди оборота я давам и неще да се върти върти само гумите.. за блокажа изчетох няколко теми но при моя модел само с натискане май само се спира когато светне жълтия триъгълник на таблото пробвах с тези задържания и прочия но нямаше разлика.. А по принцип когото попитам някой друг колега (предимно с бмв) ми казват,че няма бмв което да не се върти а и съм сигурен,че не е заради малката му мощност понеже пробвам винаги от място да я въртя. Приемам всякъкви съвети понеже съм новобранец 

- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Re: Въпросче за е46 99-та
316-ката наистина няма как да я завъртиш особено от място. Пробвай с пясък и дърпане на ръчна и все пак да си засилен, че от място няма как да стане. 

Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Зависи какво точно искаш, да я държиш в завой няма как да стане дори да е 330 защото всички Е46 ( без М3 ) са с отворен диференциал.
Ако просто искаш да направиш така наречения Power Slide или колата няма сила (най вероятно) или просто не си се засилил достатъчно пък и с тия коне ако имаш хубави гуми и широки забрави направо.
Ако просто искаш да направиш така наречения Power Slide или колата няма сила (най вероятно) или просто не си се засилил достатъчно пък и с тия коне ако имаш хубави гуми и широки забрави направо.
205 на 55 16-ки са гумите Pirelli Cinturato. Но на пясъка много ясно,че по лесно дава задницата пробвал съм вече а това с ръчната не знам дали е проблем но когато я дръпна в движение почва да пищи само бяха ми казали,че така били е46-ците в движение не хващат.. или да го броя като проблем.Но все пак съм се возил при приятел в е36 316 и какви неща прави с нея.. Явно е46-ците както казахте диференциала им е отворен.Иначе това което опитвам е най вече влизане във завоя (на по широко място) със завъртане на задницата но само пили гумите нищо друго
Те са си чисто нови даже

- virtualchild
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 LCI 530xd / E46 330xda M57N
- Мечтае да кара: по-малко на пътна помощ
- Детайли за колата: +VRPerformance+eco-tuning auto+ново BMW X5 турбо
Сложи две резервни гуми отзад вместо твоите и пак пробвай 
https://www.youtube.com/watch?v=HPh90yNX-mY&index=76&list=PLqoP4p1ODY5ysv4nWVdKPCwb3ULGR2xan

https://www.youtube.com/watch?v=HPh90yNX-mY&index=76&list=PLqoP4p1ODY5ysv4nWVdKPCwb3ULGR2xan
- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
Е ти с тея валяци каде си тръгнал...stoqnov23 написа:205 на 55 16-ки са гумите Pirelli Cinturato.

Че триесе и шестиците не ги карат обикновенни хора, това е ясно...stoqnov23 написа:е36 316 и какви неща прави с нея..

Друго си е е36/е90 сите с ЛСД-таstoqnov23 написа:Явно е46-ците както казахте диференциала им е отворен.

На чист асфалт няма как да я подкараш със задницата, изчакай да падне снега - тогава всички са М-киstoqnov23 написа:Иначе това което опитвам е най вече влизане във завоя (на по широко място) със завъртане на задницата но само пили гумите нищо друго![]()

Tires are evil - destroy them all ...
Колеги за да не отварям пак тема ще се върна към тази но изчетох всички теми за този ASC и изобщо като цяло по тази тема и тук във форума и се натъкнах на едно мнение как един колега точно както при мене колкото и да я настъпи не си дава задницата и това е върти само едната гума, а неговия мотор е 325.. значи мощността не играе толкова голяма роля май колкото този блокаж.. но така де беше казал,че истинския кеф идва когато спре бушоните на ASC и ABS-а и точно това мисля да пробвам и аз (не за постоянно де просто да видя каква е разликата). Когато примерно вали дъжд пак ще сложа бушона но това се чудя дали като се махне ще има някакви проблеми с компютъра. Направих снимка на схемата на бушоните и самите бушони ако някой ми каже кое точно трябва да махна ще съм му много благодарен,че нещо не можах да ги разгадая аз. 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
Моят съвет е да не пипаш нищо там, че виж какво става по новините... 

Tires are evil - destroy them all ...
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
То си има копче за спиране, нема нужда бушони да вадиш. Ако искаш "фън" е30 е по-добра.
Хм,хм...
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
- hackermania
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с усмивка.
- Мечтае да кара: колата си до пенсия.
- Детайли за колата: разглезена
Слагаш си гуми, който са хубаво изпечени и остарели и колата сама ще си се върти.
Надявам се, че осъзнаваш какви могат да са последствията от това.
Надявам се, че осъзнаваш какви могат да са последствията от това.
11 мнения
• Страница 1 от 1