Проблем с навигация мк 2.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- tuporashko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d
- Мечтае да кара: 330xd
Проблем с навигация мк 2.
Здравейте колеги.Имам идентичен проблем като този на клипчето което поствам.
https://www.youtube.com/watch?v=XEW-r4R5xp4
Незнам проблем ли е или е нормално за навигацията, но като се движа с колата позицията ми на картата не мърда.Ще се радвам на полезните ви съвети
https://www.youtube.com/watch?v=XEW-r4R5xp4
Незнам проблем ли е или е нормално за навигацията, но като се движа с колата позицията ми на картата не мърда.Ще се радвам на полезните ви съвети

Re: Проблем с навигация мк 2.
Еми не, не е нормално. Позицията ти трябва да мърда, когато се движиш. На по-старите версии картата се мърда, като стигнеш края ма дисплея, но позицията ти се мърда върху нея в реално време.
Сещам се проблем с GPS приемника, щом имаш карта и т.н. значи не би трябвало да е от модула. Провери му връзките, а ако си комби то е доста вероятно да е от него. Намира се в задния спойлер и с тия дъждове и мръсотии може да се е зацапал/прецакал. А може и връзките да са се прокъсали, като го свалиш ще си проличи. А ако и третия стоп не ти работи е почти сигурно.
Sent from my D5503 using Tapatalk
Сещам се проблем с GPS приемника, щом имаш карта и т.н. значи не би трябвало да е от модула. Провери му връзките, а ако си комби то е доста вероятно да е от него. Намира се в задния спойлер и с тия дъждове и мръсотии може да се е зацапал/прецакал. А може и връзките да са се прокъсали, като го свалиш ще си проличи. А ако и третия стоп не ти работи е почти сигурно.
Sent from my D5503 using Tapatalk
- marinero1977
- Потребител
-
Re: Проблем с навигация мк 2.
здравейте.извинявам се че използвам темата на колегата.моят проблем е че ме позиционира на грешно място.стрелката се движи картата се сменя но позицията е грешна.в десния ъгъл където е глобусчето на дисплея вече не се появява сателитчето.в скритото меню показва връзка с 8 сателита но другите стойности s\n са нули.кое според вас е заминало gps антената или навигационния компютър.с мк3 съм. благодаря ви.
3 мнения
• Страница 1 от 1