Повредено копче на облегалката.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Повредено копче на облегалката.
Колеги, случи ми се нещо много интересно днес. Бях сложил едно шише с вода между шофьорската седалка и вратата докато шофирам. Като слязох от колата не го махнах и явно като съм я затворил съм притиснал копчето за регулация на облегалката - натиснал съм го да я изправя към волата. Доста дълго време е стояло в това положение и след като се качих и видях какво се е случило, опитах да я сваля, но това копче не работи вече. Като го натискам напред назад си щраква - искам да кажа че не е счупено физически, по-скоро ми се струва, че е изгоряло нещо впредвид продължителното държане в натиснато положение... Не е бушона, останалите копчето по седалката си работят.
Дайте някаква идея какво може да се е повредило и как да подходя. Ако не е нещо много сложно, мога и сам да го оправя.
Мерси предварително.
Дайте някаква идея какво може да се е повредило и как да подходя. Ако не е нещо много сложно, мога и сам да го оправя.
Мерси предварително.
- expl0de
- младши ентусиаст
-
- Кара: e92, f30
- Мечтае да кара: M4
Re: Повредено копче на облегалката.
Може и моторчето да е заминало.
Re: Повредено копче на облегалката.
Значи сега пак влязох в колата и смърдеше на изгоряло. Значи е 100% моторчето.
Моля някой да ме ориентира откъде мога да си купя ново и как се сменя, или да ме посъветва къде могат да ми го сменат.
Моля някой да ме ориентира откъде мога да си купя ново и как се сменя, или да ме посъветва къде могат да ми го сменат.
3 мнения
• Страница 1 от 1