Angel eyes за е46 facelift
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Nakamuri123
- кандидат ентусиаст
-
Angel eyes за е46 facelift
Колеги надъхал съм се да си слагам на колата ангелски очи , но не знам какви искам някакви само бели(под бели имам в предвид да не са цветни) и ярки и да се виждат много добре. Фаровете ми са обикновените без лупи и ксенон , а колата е 320д е46 2003г. сив металик седан.
Виждал съм по пътищата и някой карат само с тях и се вижда яко , но като пуснат късите и там където са късите се губят ангел айса не се вижда като са с фарове като мойте. Може би щото се пръска светлината по целия фар не знам.... какви бихте ми предложили и аз бих ги използвал само като дневни през деня ?
Виждал съм по пътищата и някой карат само с тях и се вижда яко , но като пуснат късите и там където са късите се губят ангел айса не се вижда като са с фарове като мойте. Може би щото се пръска светлината по целия фар не знам.... какви бихте ми предложили и аз бих ги използвал само като дневни през деня ?
- sannikolaus
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW E46 320d 150к.с. M47N
BMW E61 530xi 272к.с. N53 LCI
Re: Angel eyes за е46 facelift
Колега, ако искаш да светят по-силно си вземи Angel Eyes със SMD диоди. Монтажът е елементарен и можеш да се справиш и сам. Успех! 

- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
3 мнения
• Страница 1 от 1