проблем с тракшан контрола
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с тракшан контрола
здравей те колеги от 1 седмица карам бмв е46 330Д 2001 година колата е с система ДСЦ и неми позволява да я изклуча натискам копчето задържам го кво ли не правих и неще да се изклучи на пълно ако има някой запознат да ме насочи каде да търся проблема ще съм му благодарен
- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
Re: проблем с тракшан контрола
Сигурен ли си че то работи, имам предвид да не са ти извадили лампичката на километража и то да не работи изобщо. Ако работи - пробвай да извадиш копчето и виж дали дава хубав контакт на буксата.
Tires are evil - destroy them all ...
- sannikolaus
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW E46 320d 150к.с. M47N
BMW E61 530xi 272к.с. N53 LCI
При еднократно натискане (без задуржане) на копчето DSC светка ли ти символа с жълтата лампа на таблото?
да лампата светва но кат подам повечко газ колата забива знам че като задаржа копчето трябва да светне още една лампа да изклучи системите напълно но не счвети другата лампа
sannikolaus написа:При еднократно натискане (без задуржане) на копчето DSC светка ли ти символа с жълтата лампа на таблото?
да лампата светва но кат подам повечко газ колата забива знам че като задаржа копчето трябва да светне още една лампа да изклучи системите напълно но не счвети другата лампа
5 мнения
• Страница 1 от 1