ел. схема за копче за шибедах e46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
ел. схема за копче за шибедах e46
Здравейте
Днес установих че шибедаха на колата може само да се отваря без да се затваря. Отворих копчето за шибедаха и установих че 1 резистор е изгорял и изпаднал някъде ( те са 3 резистора средния ми липсва ) . Интересува ме дали някъде мога да намеря конкретна схема на копчето и да си сменя резистора?
Благодаря предварително
Днес установих че шибедаха на колата може само да се отваря без да се затваря. Отворих копчето за шибедаха и установих че 1 резистор е изгорял и изпаднал някъде ( те са 3 резистора средния ми липсва ) . Интересува ме дали някъде мога да намеря конкретна схема на копчето и да си сменя резистора?
Благодаря предварително

- Giovanni
- младши ентусиаст
-
Re: ел. схема за копче за шибедах e46
Вътрешно-модулни схеми мисля че шанса е 0 да намериш. Вариантите са или да намериш друго здраво копче и да му видиш резостора с каква стойност е, или да си купиш направо друго копче.
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Такова копче е 10лв...не си струва главоболието и търсенето на схеми и резистори 

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
Пробвах с друго копче но проблема не се реши. Някакви други идеи да предложите защо не може да ми се затвори люка 

4 мнения
• Страница 1 от 1