E46 не пали

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Re: E46 не пали

Мнение от oci » 26 Яну 2016, 0:05

shopenz написа:Здравейте , седмица не бях палил автомобила си (е46 1.9 бензин) и този понеделник след адските студове реших да направя едно кръгче , но не запали , завъртя 5 пъти , спря и не запали . Централния плафон не свети , фаровете мигат и стартера само чука . Взех колата от сервиз предната седмица за смяна на радиатор та се чудех дали ...... сещате се . Автомобила е много поддържан , не вярвам че е дошло време да ме оставя .
Стои на открито .

Паднал ти е акумулатора. Подай и ток и ще запали

младши ентусиаст
Аватар
Кара: тъжно друга марка :(
Мечтае да кара: Пак BMW

Re: E46 не пали

Мнение от The Edge » 27 Яну 2016, 22:26

Изображение

Ясно е, че форума е за да си помагаме, но за подобни ( колега без да се обиждаш :angel: ) елементарни въпроси, идва в повече всеки да пуска отделна тема ... Давам пример :
Има още няколко теми за проблеми при палене - даже в момента са активни на първа страница ; Някои от тях са доста изчерпателни и разглеждат различни потенциални проблеми, като имат висока информативна стойност . Но когато се пусне нова тема, с подобно заглавие или с въпрос от типа "От коя страна ми е капачката на резервоара" , намирането на качествена информация става по-трудно за всички ни, най-вече за новите колеги .

Назад към E46