Малко помощ за стъкло на багажник на комби!

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

Малко помощ за стъкло на багажник на комби!

Мнение от devilheart » 24 Яну 2016, 17:26

Здравейте колеги, от скоро имам колата, още като я взех стъклото на багажника не се отваряше нито от ключа нито от бутона на самото стъкло, след като успях да сваля кората на багажника и да стигна до машинката видях че от малката букса която влиза в управлението с 4 пина, лилава на свят, всишки кабели са откъснати и в буксата стоеха само металните обувки, намерих нови обувки, но подредбата нещо немога да я хвана, пробвах няколко пъти да ги наредя както мислих, отвори, след това бушон горя и се отказах, а и не можах да отворя схемите за инсталацията на багажника, някой ако може да даде инфо кой кабел в кой пин на буксата влиза ще съм много благодарен, и още нещо, проверих всички кабели в маншоните които са , няма видимо прекъснати, пробвах с издърпване, това го гледах щото ми свети постоянно лампата за отворен багажник, не работи чистачката и пръскалката...от какво друго може да е и евентуално решение? пробвах моторчето на чистачката след подаване на ток и моторчето работи, не съм сигурен дали при идникация на отворен багажник двете неща трябва да работят или трябва това да отстраня първо..благодаря!
http://i68.tinypic.com/f0osw6.jpg

младши ентусиаст
Аватар

Re: Малко помощ за стъкло на багажник на комби!

Мнение от bgpavlp » 25 Яну 2016, 10:28

1 - кафяво/жълто
2-бяло/кафяво
3-кафяво
4-кафяво/червено
Изображение

Ако нема у глава, има у Google.

Потребител
Аватар

Мнение от devilheart » 25 Яну 2016, 12:50

Много благодаря колега, после като се прибера ще пробвам да видим кво се случва :)

Потребител
Аватар

Мнение от devilheart » 25 Яну 2016, 18:39

Мерси много колега, след правилното нареждане всичко си дойде на мястото, и индикацията изчезна и чистачката си тръгна :)

Назад към E46