Перката работи при пуснато парно
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Перката работи при пуснато парно
Тези дни установих, че перката ми бачка(колата е 320д 150 магарона, ръчка) при пуснато парно. От време на време решава да се надуе на макс и да намали. За 10км сутрин от Люлин до Сточна гара вдига 75 градуса макс, а като спра топлото веднага започва да си загрява и да отваря термостата(сменен с оригинален миналата зима). На диагностика излиза грешка в електрическия нагревател (43f1 short circuit to B-), който явно не бачка. Другата греда е че смених перката лятото заради климатика и купих такава за 270лв(неква италианска от търговец от форума), лятото нямах проблеми с охлаждането или климатика. Дуго което забелязах сутринта - не пуснах парното и кочината загря бързо и на 80 градуса пуснх да духа топло и за отрицателно време падна температурата на 70 градуса. Като се движа постоянно загрява по-бавно, но в задръстване нема загряване. Проблема ми е ясен - шанса перката да е заминала е почти 100%, но има ли вариант управлението на климатроника(под цд-то) да е заминало(случва се много рядко да се изгаси от самосебе си) или някой температурен датчик да се ебава(не би трябвало при положение, че гледам температурата от скритото меню). Ми това е 

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Перката работи при пуснато парно
Пробвай първо с оригинална перка здрава дали ще е същия проблем.
Има много изписано за тези перки, всички различни от оригиналните карат по толкова.
Има много изписано за тези перки, всички различни от оригиналните карат по толкова.
3 мнения
• Страница 1 от 1