Преместване на мемори от дясна на лява седалка
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Преместване на мемори от дясна на лява седалка
Здравейте , търсих из форума но не намерих такава тема , ако има моля да ме извините и насочите. Въпросът ми е имам е46 десен волан предсрой ми обръщане,а меморито ще остане на дясната седалка, има ли вариант да отиде на лявата? Седалките са рекаро незнам има ли значение. Благодаря предварително!
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Re: Преместване на мемори от дясна на лява седалка
to4k000 написа:Здравейте , търсих из форума но не намерих такава тема , ако има моля да ме извините и насочите. Въпросът ми е имам е46 десен волан предсрой ми обръщане,а меморито ще остане на дясната седалка, има ли вариант да отиде на лявата? Седалките са рекаро незнам има ли значение. Благодаря предварително!
Премести седалките малко трудно ще бъркаш и няма да има кола ма кво ти дреме
I'm slowly drifting

- Nedialkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Детайли за колата: BMW
DirtySouth написа:to4k000 написа:Здравейте , търсих из форума но не намерих такава тема , ако има моля да ме извините и насочите. Въпросът ми е имам е46 десен волан предсрой ми обръщане,а меморито ще остане на дясната седалка, има ли вариант да отиде на лявата? Седалките са рекаро незнам има ли значение. Благодаря предварително!
Премести седалките малко трудно ще бъркаш и няма да има кола ма кво ти дреме
very funny
Демонстрира познаване на материята, колегиална помощ и естественно креативност.

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
няма как бе пич , то е елементарно да видиш , че двата панела са различни , купи си панел от лев волан ,ама естествено няма да намериш втора ръка , все пак всеки ще иска със седалката да ги продаде , или си поръчай от дару към 250 лева по спомен беше , одължи си жиците от едната на другата страна и готово , ама като му теглиш колая има ли смисъл ? Кажи ти като по-креативен
I'm slowly drifting

- Nedialkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Детайли за колата: BMW
DirtySouth написа:няма как бе пич , то е елементарно да видиш , че двата панела са различни , купи си панел от лев волан ,ама естествено няма да намериш втора ръка , все пак всеки ще иска със седалката да ги продаде , или си поръчай от дару към 250 лева по спомен беше , одължи си жиците от едната на другата страна и готово , ама като му теглиш колая има ли смисъл ? Кажи ти като по-креативен
Няма

Но е форум и човека търси помощ кажи му точно това в началото и си готов

Инъче си прав. Другия вариант е да се търси от ударена само челен панел и платката отдолу остава
Ок , да предположим че ще намеря платка и панел , това ли е което ми трябва за да стане една седалка мемори?
Добре никой ли не може да ми каже ако сложа на лявата седалка която няма мемори в момента, платка с копчета за мемори ще станели мемори или не?
- bscsystem
- младши ентусиаст
-
- Кара: N55
DirtySouth написа:няма как бе пич , то е елементарно да видиш , че двата панела са различни , купи си панел от лев волан ,ама естествено няма да намериш втора ръка , все пак всеки ще иска със седалката да ги продаде , или си поръчай от дару към 250 лева по спомен беше , одължи си жиците от едната на другата страна и готово , ама като му теглиш колая има ли смисъл ? Кажи ти като по-креативен
Ако е 250лв що да няма смисъл?
E46 330d M57D30, 304k.c. 550nm 1.6 boost by TST Racing, Black/Estoril Blue, Full M tech 2, Simota AF w/ custom downpipe and 76mm straight exhaust, Boost Meter VDO, Strut bar, Brembo 320mm/300, Coilovers w/ Rondell 0081 8x18 225/40 - 10x18 245/40 Vredestein Ultrac Sessanta, Front camber plates, Rear Adjustable Camber Arms, Black HID Retrofit 6k. - Sold
E87 - Black on black, exterior M1 bodykit, interior full sports package. - Sold
N55 335i m-sport, S2+ 331whp
E87 - Black on black, exterior M1 bodykit, interior full sports package. - Sold
N55 335i m-sport, S2+ 331whp
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
to4k000 написа:Добре никой ли не може да ми каже ако сложа на лявата седалка която няма мемори в момента, платка с копчета за мемори ще станели мемори или не?
Ще изглежда, като с мемори, но няма да е. Няма, кой да казва къде се намират съответните елементи на седалката.
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Меморито е в самия панел и за седалката реално ти е необходим само той. От там обаче имаш 2 вариана:
-пускаш 1 кабел, който влиза във въпросния модул и отива в Can bus-a при жабката.
-другият вариант е да удължиш съществуващия от дясно и да го прекараш до лявата страна.
-пускаш 1 кабел, който влиза във въпросния модул и отива в Can bus-a при жабката.
-другият вариант е да удължиш съществуващия от дясно и да го прекараш до лявата страна.
10 мнения
• Страница 1 от 1