Обръщане на волан
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- ChristianPetrow
- Потребител
-
Обръщане на волан
Здравейте, интересувам се от малко информация за едни майстори /lhd-bg.com/, някой чувал ли е нещо за тях, силно се съмнявам че има "много" хора които са си обръщали волана но все пак.. колегите от град Пловдив ако са запознати да помогнат и те малко, като цяло всяка информация ще ми е от полза, благодаря!

- vbnmkl
- Потребител
-
- Кара: BMW e60 530xd 2009
Re: Обръщане на волан
а какво ще кажете за обръщане на волан във гр.Пазарджик има едно момче доста кадърно на темата BMW и всички видове ремонти ас лично му закарах моята е46 2.8 седан и останах доста впечатлен момчето работи на много достъпни тарифи ако имате интерес може да се обадите на ИЦО
От модератор : GSM само на ЛС!
- AsenD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46 330ci
- Мечтае да кара: e46 M3, e92 M3
Аз мога да Ви пратя при много кадърен човек в София, ако имате интерес на ЛС ще дам координати. 

- иван лефтеров
- Потребител
-
- Кара: e46 M43
- Мечтае да кара: Подводница :)
Здравейте колеги, лично аз карам такава кола. Момчето се справи перфектно, в Пловдив е, обръща само БМВ-та.Мой приятел ме запозна с него, той също кара такава кола 5-6 години вече. Та той ме убеди.
Моята я обърна август месец и тогава обръщаше и X5, 2016г. !
След обръщането, лично на мен не ми хареса факта, че когато отворя вратата и фаровете са включени, зумера не пищи! Това ми е единствената забележка, ако мога да я нарека така.
Колата няма как да се разбере, че е обръщана, освен по ключалката. Справи се много добре, наистина. А и е пич, дори и да излезе нещо в последствие, не е проблем да помогне. Ако искате координати - пишете ми Л.С.
Моята я обърна август месец и тогава обръщаше и X5, 2016г. !
След обръщането, лично на мен не ми хареса факта, че когато отворя вратата и фаровете са включени, зумера не пищи! Това ми е единствената забележка, ако мога да я нарека така.
Колата няма как да се разбере, че е обръщана, освен по ключалката. Справи се много добре, наистина. А и е пич, дори и да излезе нещо в последствие, не е проблем да помогне. Ако искате координати - пишете ми Л.С.

- Niky86
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 330I
- Детайли за колата: M-Tech II
Във Враца също се обръщат качествено, специално е46, мойте и двете са такива и с едното вече 2 години нямам никакви проблеми, другото е от есента и също е без грешка, ако някой има интерес на ЛС!
здравеѝте , някоѝ обръщал ли е Е90 или чувал ли е дали има някакви трудности или дефекти при по-новите 3-ки . За старите знам че ги обръщат без никакви проблеми . И ако някоѝ има информация за ориентировъчни цени нека сподели ...
8 мнения
• Страница 1 от 1