Touring рйлинги монтаж
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- mitko87
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d facelift
- Мечтае да кара: ///М3
Touring рйлинги монтаж
Колеги колата е комби като я купих нямаше рейлинги (релси) на тавана и си поръчах
Релсите с всички нужни крепежи за монтаж но въпроса ми е как да ги монтирам ако може да обясни някой или да даде линк
към клипче или снимки ще съм много благодарен
Релсите с всички нужни крепежи за монтаж но въпроса ми е как да ги монтирам ако може да обясни някой или да даде линк
към клипче или снимки ще съм много благодарен

- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
- mitko87
- кандидат ентусиаст
-
Re: Touring рйлинги монтаж
Колега до колкото разбрах от другата тема е че трябва да пробия дупки в тавана за планките и да завия болтовете така ли ?
- maikooo
- младши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Или трябва да пробиеш дупки в лайсните, които са ти сега на покрива, или трябва да си купиш лайсни за коли с рейлинг. Тавана няма да го пробиваш в нито един от случаите, дупки има фабрично под лайсните 

- boris
- старши ентусиаст
-
maikooo написа:Тавана няма да го пробиваш в нито един от случаите, дупки има фабрично под лайсните
Айде бе. Няма да дупчи, ако е имала рейлинги и са махнати, а ако това е първия път в които ги вижда, ще дупчи и пушек ще се вдига.

- mitko87
- кандидат ентусиаст
-
Значи релсите който купих си имат лайсни с дупките ама на тавана няма явно сега ще и е сефтето
дупча тавана за планките да мога да захвана ако правилно съм разбрал и после ги захващам и след това слагам лайсните и накрая релсите който се завива болчето което е на планката към релсата нали така ?

дупча тавана за планките да мога да захвана ако правилно съм разбрал и после ги захващам и след това слагам лайсните и накрая релсите който се завива болчето което е на планката към релсата нали така ?
- boris
- старши ентусиаст
-
Да, има маркирано къде да дупчиш,с центърче.
Внимавай да не объркаш местото за дупчене с точковите заварки. Силиконче да сложиш на планките.

Внимавай да не объркаш местото за дупчене с точковите заварки. Силиконче да сложиш на планките.

- mitko87
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря колега сега през почивните дни ще се захвана с тази работа ако имам някой въпрос ще ти пиша пак 

8 мнения
• Страница 1 от 1