Смяна на навигацията със СД(ДВД) бмв е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Ivan Mitev328i
- Потребител
-
- Кара: e46 328i
- Мечтае да кара: e60 M5
Смяна на навигацията със СД(ДВД) бмв е46
Колеги искам да си сменя оригиналната навигация със СД(ДВД), ако някой го е правил нека помогне 

- tashev_1990
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318I e46
- Мечтае да кара: BMW M5 touring
Re: Смяна на навигацията със СД(ДВД) бмв е46
Какво точно те интересува кабелите или как става? Има едни преходници от оригиналното СД към тези които се продават масово и една жабка си взимаш и готово.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Трябва ти.
1. Пластмасата която държи радиото
2. конзолата която до сега ти е държала климатроника вече не ти върши работа. трябва ти такава с шкафче
отделно ,че трябва да видиш дали си със цели бутони или с отделни (ASC(DSC), подревги и тн. за тези става въпрос) защото са различни конзолките.
И май това е там с буксите не знам точно как стоят нещата ако бъда честен
Може и да не съм разбрал въпроса. какво значи "СД(ДВД)" оригинално CD ли искаш да сложиш или ? за какво DVD Става въпрос
1. Пластмасата която държи радиото
2. конзолата която до сега ти е държала климатроника вече не ти върши работа. трябва ти такава с шкафче

И май това е там с буксите не знам точно как стоят нещата ако бъда честен

Може и да не съм разбрал въпроса. какво значи "СД(ДВД)" оригинално CD ли искаш да сложиш или ? за какво DVD Става въпрос

- Ivan Mitev328i
- Потребител
-
- Кара: e46 328i
- Мечтае да кара: e60 M5
Става въпрос за DVD на външен вид си е като обикновен CD плейар но с натискането на бутон излиза и монитор.
Въпросът ми е как да го монтирам защото като махна навигацията и остава доста голяма дупка така да го кажем а плейара ми е малък. Има ли някакви представки, стойки или тем подобни и какви точно ми трябват
(Свързването го направих с 300 зора и 3 преходника и 1 удължител. Не съм със DSC.)
Ето така изглежда и искам да го сложа на мястото на навигацията. Размера на DVDто е с размер на стандартен CD плейар.
Въпросът ми е как да го монтирам защото като махна навигацията и остава доста голяма дупка така да го кажем а плейара ми е малък. Има ли някакви представки, стойки или тем подобни и какви точно ми трябват
(Свързването го направих с 300 зора и 3 преходника и 1 удължител. Не съм със DSC.)
Ето така изглежда и искам да го сложа на мястото на навигацията. Размера на DVDто е с размер на стандартен CD плейар.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
4 мнения
• Страница 1 от 1