БМВ е46 прегряване
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
БМВ е46 прегряване
Привет на всички искам да попитам защото съм объркан наистина. Преди една седмица както си карах ми прегря колата и отиде в червеното вследствие започна да пуши. Имаше малко масло в казанчето за антифриз.От голямото налягане се е спукал радиатора и го смених с чисто нов. Майсторът ми каза че много са ми твърди маркучите и сигурно проблема е в главата за което трябва да разглобят двигателя и ми казват следното което ме притеснява, че дори и да оправят проблема ако до сега като съм карал и съм губил масло че ще изникнат други проблеми и ме посъветваха да я разкарам тази кола.
- kinghood
- Потребител
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: E30
Re: БМВ е46 прегряване
Колега, не си казал какъв е мотора - бензин, дизел, кубатура, година ?
2.5 бензин 2000година е имам 2 варянта да оправя този ако е изкривена глава или ако е по-сериозно до сложа 3ка бензин ако има някой който да изрази мнение
Мотора е 2.5 бензин чудя се ако е изкривена глава да се изпили и нова гарнитура но ми казват че после пак щяла да ми даде проблем или ако е за нова глава направо да сложа големия мотор 3ка бензин.
- kinghood
- Потребител
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: E30
Свалете главата, ако е от гарнитурата - шлайфаш главата, нова гарнитура, нови гумички, напасване на клапаните и газ. Ако мотора е изхабен ще си проличи.
5 мнения
• Страница 1 от 1