Ремонт механизми врати - брава...

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Ремонт механизми врати - брава...

Мнение от Демирев » 14 Сеп 2015, 21:17

Днес с пълен ужас при опит да си вляза през шофьорската врата установих че колкото и да опъвам дръжката до счупване - вратата не се отваря :shock:
Къде мога да я закарам във Варна?

Ходих до автоключаря - денонощния до Кауфланд - но ме отпрати с думите че централното закл. работи - ключалката работи..всичко технически работи...просто механизма на бравата отказва да я оключи и той не се занимавал такива тенекеджийски работи.

Адски тъпо е да влизам през пасежрското място :evil:
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

Потребител
Аватар
Кара: Е46 320D с ремап :)
Мечтае да кара: Цял живот с ремап :)

Re: Ремонт механизми врати - брава...

Мнение от tcetzo » 15 Сеп 2015, 8:29

viewtopic.php?f=34&t=245411

Може би това ти е проблема :yes:

Потребител
Аватар
Кара: E46 330d
Мечтае да кара: E30-ка, настрани у завоите

Мнение от B.Alexandrov » 15 Сеп 2015, 12:17

И най-тъпото е, че само жило не се продава, а върви в комплект с бравата - към 90 кинта. Моето жило направо се беше скъсало и се налага да го побългарявам. Търси си директно от някоя морга.

Поздрави.

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 15 Сеп 2015, 12:33

Доколкото чета от другата тема на колегите от Е46фанатикс май само външната дръжка не им се е отваряла - а при мен и от вътре не се отваря и от бутона - тънкия е издърпан и от никъде шофьорската врата не се отваря.

Аз да тръгна да разглобявам - във вратата има вата после една пластмасова кора със смола - еърбег и кабелаци за тонколоната и ел.стъклото - ел. огледалото с отопление....въобще лудница ще е два часа разглобяване.

Аз имам чувството че се заключи някакъв чоп като защитата за деца на задните врати. Защото сега шофьорската врата е като заварена - не помръдва и 1 мм. като дърпам да отварям и отвътре малката метална дръжчица и отвън дългата едновременно опънати и пак не помръдва и мм. да се отвори.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

Назад към E46