Дребни детайли за оправяне
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
Дребни детайли за оправяне
Здравейте, колата ми е 330XI 2002г. Има някои дребни неща, които искам да си ги оправя. Искам да попитам има ли вариант да се направи някаква регулация на скоростната кутия (ръчна), защото в момента от време на време ми се случва като искам да вкарам на задна или 1-ва и ми заяжда нещо, та трябва нялкото пъти да я бутам, че да влезне. Не се случва често, но все пак ме дразни като стане. Другото нещо е електрониката. Преди 1 седмица ми се случи нещо странно - светнаха ми ABS, ръчната и DSC едновременно. Над другия ден изчезнаха. Имате ли идея защо са светнали, при положение, че нямам никакви проблеми с тях? Гледах някакви видеота в youtube, където чистят самите сензори, но не знам дали има и някакво друго решение. На някой от вас случвало ли му се е? Също така от както я взех ми свети жълтата лампичка за спаднала гума, човека още тогава ми каза, че това си е така. Мога ли да го оправя?
И другото нещо - наскоро ми се отлепи едната лентичка на предното стъкло. Опитах с някакво уж силно лепило, но не успя да залепне.Някакви идеи?
И другото нещо - наскоро ми се отлепи едната лентичка на предното стъкло. Опитах с някакво уж силно лепило, но не успя да залепне.Някакви идеи?
1 мнение
• Страница 1 от 1