ИЗДИРВА СЕ Е46-ЦА С ИСПАНСКИ НОМЕРА "5541 DDJ" СПЕШНО !!!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- angelBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30,е46,е60
- Мечтае да кара: е30-ката си с турбо
- Детайли за колата: лимузинкa
ИЗДИРВА СЕ Е46-ЦА С ИСПАНСКИ НОМЕРА "5541 DDJ" СПЕШНО !!!
Здравейте колеги,въпросната кола която се издирва беше продадена преди повече от 9-10 месеца на двама Хасковлии който я купиха с цел да я препродадат да изкарат некой лев.
Продадох колата поради лични причини с уговорка да се свържат с мен след като я регистрират тъи като я продадох с договор покупко/продажба заедно с Испанските номера,тъи като на мен ми вървят данъците в Испания днес се обадих за пореден път да ги питам дали е регистрирана защото преди няколко седмици пристигнаха новите данаци които се наложи да платя и на телефона ми се казва че имам грешка и че с човека с когото говорех имал номера от една седмица.Проблема е следния че съм зад граница и няма как да се свържа с хората които купиха колата а са ми нужни документи след регистрацията да я спра в даначното в Испания.
Надявам се ако някои я е виждал и познава хората да съдейства тъи като не искам да стигам до полиция и следователно проблеми за тях !
Човека на когото я продадох се казва Николай Митев
Номер за контакт:0878604900
Подробности за колата:
Колата я продадох с чисто нови матови калници МАТИРАНИ
Нови фейсови фарове с Ейнджъл айс ДЕПО
Джантите са същите от снимките както и колата просто бяха добавени фейсови елементи.
Спортно регулируемо окачване
Кожен салон
Това е за промените които се сещам в момента
Ето и снимките от колата:
Продадох колата поради лични причини с уговорка да се свържат с мен след като я регистрират тъи като я продадох с договор покупко/продажба заедно с Испанските номера,тъи като на мен ми вървят данъците в Испания днес се обадих за пореден път да ги питам дали е регистрирана защото преди няколко седмици пристигнаха новите данаци които се наложи да платя и на телефона ми се казва че имам грешка и че с човека с когото говорех имал номера от една седмица.Проблема е следния че съм зад граница и няма как да се свържа с хората които купиха колата а са ми нужни документи след регистрацията да я спра в даначното в Испания.
Надявам се ако някои я е виждал и познава хората да съдейства тъи като не искам да стигам до полиция и следователно проблеми за тях !
Подробности за колата:
Джантите са същите от снимките както и колата просто бяха добавени фейсови елементи.
Кожен салон
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
Re: ИЗДИРВА СЕ Е46-ЦА С ИСПАНСКИ НОМЕРА "5541 DDJ" СПЕШНО !!
angelBMW написа:Здравейте колеги,въпросната кола която се издирва беше продадена преди повече от 9-10 месеца на двама Хасковлии който я купиха с цел да я препродадат да изкарат некой лев.
Подробности за колата:
Кожен салон
Направо давай по Вин да я търсим, че номер най-лесно се сменя

Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
Колега, малко вероятно е в Испания да ти искат документ за регистрация в България на чуждо име. Най-малкото защото няма правно основание с което ти да изискаш този документ от новия собственик. Най-вероятно има друг начин да отрегистрираш колата от данъчното в Испания. Ако за всяка кола изнесена от Испания препродадена през 3 лица и в две държави например трябваше да се търси документ за регистрация...
И още нещо - колата може въобще да не се регистрира, а да се бракува.
Има друг начин - консултирай се с някой в Испания, който има представа, в краен случай плати за консултация с адвокат.
Успех!
И още нещо - колата може въобще да не се регистрира, а да се бракува.
Има друг начин - консултирай се с някой в Испания, който има представа, в краен случай плати за консултация с адвокат.
Успех!
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Отрегистрирането не става ли с документа за покупко продажба? В случая може би един превод на испански от български ще трябва?!
- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
Испанко МПС има два важни документа
-Ficha técnica
-Permiso de circulación
Въпроса е къде са тези документи?
Ако са в теб, отиваш в Trafico и казваш че ще изкарваш колата зад граница, за страна от ЕС, като много важно е да уточниш, че ЩЕ СЕ ТРАНСПОРТИРА НА ПЛАТФОРМА. С това дилемата ти приключва и полицията дава автоматично информация в общината в която живееш да спрат събирането на данъци за това МПС.
Ако си дал тези документи на “хасковлиите“ търси начин да им извадиш дубликат. Тук вече не мога да ти кажа какви стъпки да следваш, но документи се губят и би трябвало да има начин да се извади дубликат.
Успех
-Ficha técnica
-Permiso de circulación
Ако са в теб, отиваш в Trafico и казваш че ще изкарваш колата зад граница, за страна от ЕС, като много важно е да уточниш, че ЩЕ СЕ ТРАНСПОРТИРА НА ПЛАТФОРМА. С това дилемата ти приключва и полицията дава автоматично информация в общината в която живееш да спрат събирането на данъци за това МПС.
Ако си дал тези документи на “хасковлиите“ търси начин да им извадиш дубликат. Тук вече не мога да ти кажа какви стъпки да следваш, но документи се губят и би трябвало да има начин да се извади дубликат.
Успех
angelBMW написа: човека с когото говорех имал номера от една седмица.:
И случайно човека пак е от Хасково и пак случайно се занимава с продажба на коли и мотори

Звънни му за някоя от тези кошници http://bazar.bg/ads/user/271342 поговорете си малко пък може и да се намерите

- milenvg
- Потребител
-
- Кара: Audi A3
- Мечтае да кара: Lexus
Обяви я за крадена
milenvg написа:Обяви я за крадена
Много хитро! И после най-много да се запознаеш с глава девета от НК. Не се притеснявай присъдите са малки, сигурно някоя глоба. Ако все пак решиш да го правиш поне си изтрий постовете от форума, където пише, че си я продал.

Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- angelBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30,е46,е60
- Мечтае да кара: е30-ката си с турбо
- Детайли за колата: лимузинкa
Rosendo написа:Испанко МПС има два важни документа
-Ficha técnica
-Permiso de circulación
Успех
Документите са в собственика(купувача) тъи като без тях нямаше как да регистрира колата в Хасковска област но въпросния собственик не си удържа на думата и в момента аз си плащам за това че му повярвах като нормален човек,колата е внесена от Испания с автовоз без да бъде отписвана от трафико като смятах да я връщам пак но обстоятелствата се промениха и я продадох и сега немога да се свържа с човека.
Все още обмислям варианта да я пускам за крадена но се опитвам чрез форума някои хасковлия или ако колата е заминала на другаде по точно на точния човек които ще отвори темата да може да се прекрати всичко това.

Ако си "забравил" да продадеш колата, човека не е собственик, а например "ползвател". Хем си я продал, хем човека не е собственик, хем искаш да я обявиш за крадена...
И пак казвам изтрий си постовете ако решиш да я обявяваш за крадена, за да не се чудиш после защо и тебе те викат за обяснения за ужким крадената кола.
И пак казвам изтрий си постовете ако решиш да я обявяваш за крадена, за да не се чудиш после защо и тебе те викат за обяснения за ужким крадената кола.
10 мнения
• Страница 1 от 1