Странно явление !Моля помогнете!

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E61 530D
Мечтае да кара: BMW F10

Странно явление !Моля помогнете!

Мнение от always_starving » 04 Авг 2015, 22:13

Здравейте колеги, получи ми се странно явление с тока на колата (BMW E46 2001г. Не е фейслифта). Сложих си снощи ейнджълки (уж от хубавите) 90 лева са, светят наистина много добре, даже в тъмното из града мога да не пускам фаровете. Доволен съм като цяло, но като ги свързах и като карам само на тях ми свети постоянно десния мигач. Като пусна фаровете всичко е нормално. Може ли да ми дадете съвет, че това много ме вбесява и притеснява. Благодаря ви предварително!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Re: Странно явление !Моля помогнете!

Мнение от oci » 04 Авг 2015, 23:19

always_starving написа:Здравейте колеги, получи ми се странно явление с тока на колата (BMW E46 2001г. Не е фейслифта). Сложих си снощи ейнджълки (уж от хубавите) 90 лева са, светят наистина много добре, даже в тъмното из града мога да не пускам фаровете. Доволен съм като цяло, но като ги свързах и като карам само на тях ми свети постоянно десния мигач. Като пусна фаровете всичко е нормално. Може ли да ми дадете съвет, че това много ме вбесява и притеснява. Благодаря ви предварително!

така е защото си ги вързал само към единия габарит и сега ти свети мигача все едно другия е изгорял.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E61 530D
Мечтае да кара: BMW F10

Re: Странно явление !Моля помогнете!

Мнение от always_starving » 05 Авг 2015, 20:22

Да, благодаря колега! Супер стана.

Назад към E46