Правилната последователност за мултимедиа?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- bronic
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330i e46 03'
- Мечтае да кара: 740d f01
Правилната последователност за мултимедиа?
Здравейте,
взех си e46 330i, facelift - 2003 година.
Уникална играчка. Не знам защо обаче, е много постна откъм екстри.
Сега искам да коригирам това нещо.
В момента имам navigation system mk3 + голям монитор 16:9.
Нещо не работи, четох, че може да е антена, кабели, компютър, software - в общи линии всичко.
Искам да си сложа:
Пакртроник - заден. Камера за заден ход (май задължително върви с тунер за телевизия).
И евентуално някаква bluetooth система.
Предполагам, че пакртроника и камерата за заден ход трябва да се монтират едновременно?
Можете ли да ми кажете правилната последователност на нещата, кое след кое трябва да сложа, за да не се върши двойна работа?
Също така, можете ли да ме насочите към културно място, където нещата ще ми се получат качествено. Много ми се на едно място да направя всичките тези глезотийки.
Благодаря

взех си e46 330i, facelift - 2003 година.
Уникална играчка. Не знам защо обаче, е много постна откъм екстри.
Сега искам да коригирам това нещо.
В момента имам navigation system mk3 + голям монитор 16:9.
Нещо не работи, четох, че може да е антена, кабели, компютър, software - в общи линии всичко.
Искам да си сложа:
Пакртроник - заден. Камера за заден ход (май задължително върви с тунер за телевизия).
И евентуално някаква bluetooth система.
Предполагам, че пакртроника и камерата за заден ход трябва да се монтират едновременно?
Можете ли да ми кажете правилната последователност на нещата, кое след кое трябва да сложа, за да не се върши двойна работа?
Също така, можете ли да ме насочите към културно място, където нещата ще ми се получат качествено. Много ми се на едно място да направя всичките тези глезотийки.
Благодаря

2 мнения
• Страница 1 от 1