Шум от гумите
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- bavaromobila
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: M3 GTS
Шум от гумите
Здравейте колеги. Не знам дали имам някакъв проблем с колата или просто си е такава по принцип, но отзад е доста шумна като цяло. Шума идва от гумите - чуват се адски много в купето като карам по не гладък асфалт. По гладък нямам проблем, но когато стъпи на леки неравности, напукан асфалт и т.н. се чува доста вътре. Преди това имах Е36 и го нямах този проблем. И със зимните и със летните гуми проблема си го има. Уж всичко отзад смених, каквото трябваше, но това остана.

- pivanov
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: M4 Competition
Re: Шум от гумите
Погледни имаш ли изолациите, които са под корите в багажника, под задната седалка също има нещо като изолация /при мен на нищо не прилича, явно годинките й са много/. Иначе и аз чувам шум от гумите, но според мен е нормален, возил съм се и в Тойота, която беше 2010г. и пак този шум го имаше. При мен след 120км/ч се чува шума от съпротивлението на въздуха, поне така си го обяснявам.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- bavaromobila
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: M3 GTS
Re: Шум от гумите
Не съм гледал за изолация, но ще проверя.
Иначе да, принципно проблема би трябвало да е от гумите, но зимните гуми ги карах и на Е36цата и там нямаше такъв шум. Съмнявам се някой тампон да не е за смяна и заради това да не може да обере хубаво шума от неравности и т.н.
Иначе да, принципно проблема би трябвало да е от гумите, но зимните гуми ги карах и на Е36цата и там нямаше такъв шум. Съмнявам се някой тампон да не е за смяна и заради това да не може да обере хубаво шума от неравности и т.н.

4 мнения
• Страница 1 от 1