Кора за врата от различни интериори
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Кора за врата от различни интериори
Здравейте,
Кората на предната лява врата на седан е с черен интериор, еър бега ми гръмна и искам да сменя кората, но другата кора е със сив интериор. Единствено частта около бега са еднакви. Възможно ли е да взема само частта около бега от новата кора и да я сложа на моята.
Благодаря.
Кората на предната лява врата на седан е с черен интериор, еър бега ми гръмна и искам да сменя кората, но другата кора е със сив интериор. Единствено частта около бега са еднакви. Възможно ли е да взема само частта около бега от новата кора и да я сложа на моята.
Благодаря.
- georgi dyulgerov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 М52ТУ20 ,2000г.
- Мечтае да кара: бързо
Re: Кора за врата от различни интериори
Всичко е възможно!
Частите са споени, но могат да се разпоят. После ще ги завинтиш, а може и да ги залепиш.
Успех!
Частите са споени, но могат да се разпоят. После ще ги завинтиш, а може и да ги залепиш.
Успех!
Благодаря, предполагам, че и дръжката може да се смени от новата кора и да се сложи на старата...
- dido_06
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e39 530d 2001 sedan automatic
- Мечтае да кара: Нещо М
Колега, извинявай че питам, но как ти гръмна еърбега? Питам, понеже на мен от време на време ми свети лампата за еърбега на пасажерската врата след отваряне, затваряне. След като покарам малко изгасва.
4 мнения
• Страница 1 от 1