Проблем с ABS-a на Е46 фейслифт 2002
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с ABS-a на Е46 фейслифт 2002
Здравейте колеги, ако темата ми не е за този раздел нека модераторите да я преместят в този дето трябва да е. Преди седмица си взех BMW 320D facelift модела, но не ми работи ABS-a и тракшън контрола, ходих на диагностика двигатела е сълза, но казаха, че ABS-a ми е прецакан и за това не ми работи и ASC. Някой може ли да ми каже дали има още някакъв начин да проверя дали наистина е заминал ABS-a, има ли възможност да е изгорял някой бушон и да ми го разчита като грешка или решението е нов ABS? Ако е така може ли и някой да ми каже г/д на к'ви пари мога да го намеря?

- bgpavlp
- младши ентусиаст
-
Re: Проблем с ABS-a на Е46 фейслифт 2002
От много неща може да не работи. Първо намери читав диагностик , второ можеш да публикуваш грешките от диагностиката за да се даде по конкретен отговор.

Ако нема у глава, има у Google.
- da_ne
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 316ti
- Мечтае да кара: 325ti
ABS/ASC помпа за 90 лева я купих от OLX със опция за замяна ако не работи преди седмица.
Казаха ми да е от същия автомобил и двигател да няма проблем обаче те като са свалени не се знае от какво е и гледах да е същия номер като на моята.
Казаха ми да е от същия автомобил и двигател да няма проблем обаче те като са свалени не се знае от какво е и гледах да е същия номер като на моята.
Благодаря колеги! При първа възможност ще публикувам грешките от диагностиката.
4 мнения
• Страница 1 от 1