Съвети относно вече обърната англичанка.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- R1d3r
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 335i
- Мечтае да кара: M3 F80
- Детайли за колата: ex:E46 325, E46 330i LCI, E92 330d, E90 330d LCI
Съвети относно вече обърната англичанка.
Здравейте колеги,
Не съм сигурен,че уцелих точния раздел и моля да ме извините, ако темата е пусната на грешното място.
Както разбирате от заглавието се влюбих в една англичанка E46 325, която вече е с ляв волан. Все пак за 13-4 годишна кола си има забележки, особено от вътре е направо за нов салон и за пране, някой мърльо ще да е бил предния собственик, което ме плаши и как ще е механичната част, но се уговорих до 2-3 дни ще влезне в сервиз, при мои хора да ми извадят списък с дефекти и прочие, каквото има за смяна и като ударя чертата да преценя струва ли си или не.
Друго ме притеснява обаче, защото не съм запознат хич и ми е нова материя това с обръщането... Много ме притесняват паразитни шумове в следствие и проблеми с управлението. Всъщност не знам какво може да се очаква.
За това се обръщам към Вас за компететно мнение от хора, които се занимават с това или вече са се сблъскали. Пък ще се зарадвам и ако има хора, които си карат с удоволствие такива коли.
Предварително благодаря! И след като минем тези дни със сервиза ще се похваля дали имам нова ( стара ) кола

Не съм сигурен,че уцелих точния раздел и моля да ме извините, ако темата е пусната на грешното място.
Както разбирате от заглавието се влюбих в една англичанка E46 325, която вече е с ляв волан. Все пак за 13-4 годишна кола си има забележки, особено от вътре е направо за нов салон и за пране, някой мърльо ще да е бил предния собственик, което ме плаши и как ще е механичната част, но се уговорих до 2-3 дни ще влезне в сервиз, при мои хора да ми извадят списък с дефекти и прочие, каквото има за смяна и като ударя чертата да преценя струва ли си или не.
Друго ме притеснява обаче, защото не съм запознат хич и ми е нова материя това с обръщането... Много ме притесняват паразитни шумове в следствие и проблеми с управлението. Всъщност не знам какво може да се очаква.
За това се обръщам към Вас за компететно мнение от хора, които се занимават с това или вече са се сблъскали. Пък ще се зарадвам и ако има хора, които си карат с удоволствие такива коли.
Предварително благодаря! И след като минем тези дни със сервиза ще се похваля дали имам нова ( стара ) кола

- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Re: Съвети относно вече обърната англичанка.
Е много зависи кой я е обръщал.Има кадърно и съвестно обръщани, има и палачорски с куп глупости, недовършени или скрити проблеми.Има всякакви филми с обръщанките-дръпнеш пепелника да го отвориш, а той ти остане в ръцете, уцелиш дупка, па ти се отвори жабката, затръшнеш предна лява врата и взема, че се отвори задна дясна:))Моята също е англичанка и е правена според мен кадърно.Изминал съм около 230 000 с нея и досега не ми е скръцнало нищо свързано с обръщането.На всичкото отгоре понеже обичам да ходя из планините често, често и хич, ама хич не ибавам да я пазя, то едни 2-3 хиляди са само по черни пътища:)Аз също като теб изключително много се дразня от излишни шумове и съм способен дори да продам иначе перфектен автомобил, ако да речем нещо скръцва, дразни ме и не успявам да го открия.Като цяло съм много против обръщанки и препаснати неща, но факт-в това отношение с моята нямах проблеми и то при истински здраво каране.Отделно от това, хора, които се занимават с обръщанки твърдят, че е46 по принцип си е лесна за обръщане.
Според мен, каквито и съвети да получиш от тук, най-полезно за теб ще е да платиш на продавача едни 10-15л гориво и да ги изгориш карайки я.
Според мен, каквито и съвети да получиш от тук, най-полезно за теб ще е да платиш на продавача едни 10-15л гориво и да ги изгориш карайки я.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- Konstantin_Todorov
- Потребител
-
- Кара: E 46, 330 xi Touring
Колега, както е казал другия колега е много важно да знаеш кой е обръщал автомобила. Аз имам приятели които карат обърнати англичанки, но след доста ровене и търсене на инфо по темата всички решиха, че е най-добре да си купят евтина англичанка в перфектно състояние (визирам кусурите на твоята) и да си ги обърнат при сигурен човек, за да следят процеса и да са сигурни, че всичко ще е наред, все пак ще возиш семейство, приятели. А и отчитайки факта, че едно качествено обръщане не излиза евтино не е ли по-добре да не бързаш и да се оглеждаш за някоя хубава с оригинално ляв волан? Каквото обаче и да решиш и направиш ти желая успех и късмет с покупката! 

- R1d3r
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 335i
- Мечтае да кара: M3 F80
- Детайли за колата: ex:E46 325, E46 330i LCI, E92 330d, E90 330d LCI
Много ти благодаря за съветите. Колата изглежда добре, търговеца също е що годе познат, близък е на моя приятел, които съответно ни свърза и ми харесва, че говорихме да покарам колата малко и да я закараме до мои сервиз да я прегледаме и човека няма нищо против, не се дърпа и грам. Надявам се в понеделник да ме угрее с кръкче и да успеем да я вкараме в сервиза за обстоен преглед и всичко да мине наред за да мога да се похваля с нова кола

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Мой познат има обърната 330ка бензин,и като намали музиката да говори по телефона с приятелката си,вътре нямаше елемент който да не пука и скърца все едно е някаква каруца...аз лично не бих взел обърната кола,пък ако ще и гюнтер да я е обръщал,спести си главоболията !!!
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
6 мнения
• Страница 1 от 1