проблем с гнп
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
проблем с гнп
Здравейте колеги, имам проблем с колата е46 136 коня който при какви ли не майстори ходи и няма оправяне,гнп се скапа,свалих от работеща кола друго сложих,зацепих и колата тръгна,работи 2 мин и угасна,казаха ми на диагностика пак че е помпата,че няма налягане,след това същата процедура,друго гнп отново от работеща кола,слагам,зацепваме помпата колата запали и всичко беше нормално,тръгнах да я пробвам и сигурно може би по не внимание когато сме разглабяли и не е сложена правилно излезе шлаувката която влиза в горивния филтър по време на движение и колата угасна постепенно от недостиг на гориво,след това обезвъздушаване,какво ли не,всичко което трябва да се направи беше направено и няма признаци на палене,на дюзите излиза нафта,въздух няма и пак няма палене.Дали е сдухала пак помпата и ако е от какво може да се случва това явление,две гнп-та на боклука и резултата е един,работа на двигателя няма,като я закарам на диагностика ми казват помпа,но от какво ми е мисълта се скапва тази помпа и то не е една а две по един и същ начин.Помагайте моля ви,ако някой знае и е имал такъв проблем или към кой да се обърна да ми дадете някакъв номер да се обадя и да питам,че вече нерви нямам.Благодаря ви предварително за помощта.
1 мнение
• Страница 1 от 1