Звук при потегляне без колан
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Звук при потегляне без колан
Здравейте колеги , когато закупих колата имаше предупредителен сигнал при потегляне без колан, който в последствие изчезна и по случаят ми се явяват два въпроса:
- Колата ми няма гонг, а звукът не беше от зумера в таблото,а беше , като от гонг .. дин , дин , дин и така няколко пъти
- Не ми е толкова нужен този звук , но и няма да ми е излишен.. аз навик за колана си имам , но не мога да кажа същото за приятелката ми
- Колата ми няма гонг, а звукът не беше от зумера в таблото,а беше , като от гонг .. дин , дин , дин и така няколко пъти
- Не ми е толкова нужен този звук , но и няма да ми е излишен.. аз навик за колана си имам , но не мога да кажа същото за приятелката ми

- cezarre
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 318 i touring,520d touring
- Детайли за колата: 318i 1999год. ,520d 2010год.
Re: Звук при потегляне без колан
Здравей колега.По принцип тези сигнализации се програмират.Има най-различни глезотийки и доста теми за програмиране.Ако ти е имтересно повече инфо,мога да споделя какво съм пробвал на моите.А за твоята ситуация на първо време пробвай следното.Ако помниш при кой ключ работила сигнализацията,просто го вземи и заключи/отключи автомобила и покарай известно време с него.
2 мнения
• Страница 1 от 1