Монтаж на ел.затварящи се огледала на седан
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- hip_hop_joe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46 sedan 2.0D
- Мечтае да кара: e46 M3
Монтаж на ел.затварящи се огледала на седан
Здравейте колеги понеже колата я купих със много грозни странични огледала имитация на Мкови е36 (със мигач
) и сега дойде момента да ги сменям със оригинални.Намерих оригинални огледала от е46 със функция за автоматично прибиране освен огледалата купих и модула от кола със оригинално затварящи се ел.огледала и копчето купих което е със допълнителен бутон за тази екстра. Та въпроса ми е следни какво друго ми трябва за да ги монтирам във моята кола и да си стане заводско със тази екстра? Благодаря за отзивите предварително , прегледах и из търсачката за подобни теми но просто ми излизат теми за това как да се направят такива огледала вече монтирани да се затварят автоматично към алармата , което не ми помага на мен.

- bgpavlp
- младши ентусиаст
-
Re: Монтаж на ел.затварящи се огледала на седан
Тази тема прочете ли я?
viewtopic.php?f=34&t=143216&hilit=%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B8+%D0%BE%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B0&start=15
viewtopic.php?f=34&t=143216&hilit=%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B8+%D0%BE%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B0&start=15

Ако нема у глава, има у Google.
- hip_hop_joe
- кандидат ентусиаст
-
Да колега прочетох я и заради това купих и модула и копчето но тези схеми неможах да ги схвана. Ако някой от стара загора може да ги свърши това срещу заплащане да пише.

- bgpavlp
- младши ентусиаст
-
Сори, ама от тази по проста схема
Ела до Пловдив да ти ги вържа.

Ела до Пловдив да ти ги вържа.

Ако нема у глава, има у Google.
- hip_hop_joe
- кандидат ентусиаст
-
Ами не съм на ясно със схемите и жиците но това което видях в темата е много полезно ще сваля снимката и със нея огледалата+модула+всички букси към модула със 5-6см кабел + буксите към огледалата с 5-6см кабел + копчето и буксата която аз нямам с кабел 5-6 см отивам при хора който се занимават с инсталаций и кабели и работата трябва да стане.Благодаря за темата ще пиша и надявам се с клип за крайния резултат .

5 мнения
• Страница 1 от 1