майстор на ванос-о-рингове
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Re: майстор на ванос-о-рингове
Аз искам само да попитам, този комплект дали става за N42B20? Иначе смятам сам да ги отремонтирам.
Добрите шофьори имат остатъци от насекоми по страничните си прозорци! - Валтер Рьорл
майстор на ванос-о-рингове
търся майстор,който е обслужвал ваносите с кита на бейсан и знае как става
- DoesNot
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: Mtech, Manual, Black Sapphire
Прегледай темата на колегата http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 0%BE%D1%81 

Пак да попитам... въпросния кит на Бейсан, става ли нa N42B20. Колата е 318i e46 2003 год.?
Добрите шофьори имат остатъци от насекоми по страничните си прозорци! - Валтер Рьорл
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
някои ги поръча от щатите преди време.. но не помня кои от колегите
там се продават из техните саитове
там се продават из техните саитове
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Сменя се целия соленоид при N42B20.Супер лесно, ама е малко по-скъп.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- Djelebov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
- Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible
Аз си купих пълен кит за М52TU/М54 от beisansystems - нямаше никакви митнически оскъпявания, щото пичовете бяха написали на опаковката, че е някаква символична стойност. В сайта си пише кой кит за кой мотор е 

Значи,кита на бейсан е вече при мен и търся майстор,който да го смени............за предпочитане около Пловдив
а относно колегата djelebov-какво стана оправи ли се колата-хъркането изчезна ли????“

- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Djelebov написа:Аз си купих пълен кит за М52TU/М54 от beisansystems - нямаше никакви митнически оскъпявания, щото пичовете бяха написали на опаковката, че е някаква символична стойност. В сайта си пише кой кит за кой мотор е

- Djelebov
- младши ентусиаст
-
vergi_og написа:Значи,кита на бейсан е вече при мен и търся майстор,който да го смени............за предпочитане около Пловдива относно колегата djelebov-какво стана оправи ли се колата-хъркането изчезна ли????“
Аз хъркане от ваносите нямам - просто като я закача с DIS се вижда, че изпускателния ванос не изпълнява командите на ECU-то, от което губя мощност и равномерна работа на мотора

- Djelebov
- младши ентусиаст
-
Понеже гледам, че темата се повдига доста често без мнения:
Има инструкция за смяна на о-ринговете в сайта на производителя им - много подробна със снимки. Не са нужни знания и опит в смяната, а само следване на инструкцията. Няма конкретен майстор за о-ринговете, всеки може да ги смени
Има инструкция за смяна на о-ринговете в сайта на производителя им - много подробна със снимки. Не са нужни знания и опит в смяната, а само следване на инструкцията. Няма конкретен майстор за о-ринговете, всеки може да ги смени

Е да-всеки може,но при някои ''майстори'' хъркането на ваноса си остава,а то4но това е деликатния момент.......В сайта на Бейсан го пи6е как става,но явно никой от специалистите не го чете и по удачния вариант за тях е да се вземе друг ванос за донор,който е на ????? километри и който е'' по- малко износен''.???????Изчетох доста по форума и видях,че при голяма част от колегите хъркането при студен старт си остава въпреки смяната на металните и тефлоновите о-пръстени.Затова колега не случайно съм писал,че търся човек,който се е занимавал с това 

- Djelebov
- младши ентусиаст
-
vergi_og написа:Е да-всеки може,но при някои ''майстори'' хъркането на ваноса си остава,а то4но това е деликатния момент.......В сайта на Бейсан го пи6е как става,но явно никой от специалистите не го чете и по удачния вариант за тях е да се вземе друг ванос за донор,който е на ????? километри и който е'' по- малко износен''.???????Изчетох доста по форума и видях,че при голяма част от колегите хъркането при студен старт си остава въпреки смяната на металните и тефлоновите о-пръстени.Затова колега не случайно съм писал,че търся човек,който се е занимавал с това
Единствения начин да си 100% сигурен в качествено извършения ремонт и че майсторът ще следва процедурата точка по точка, е майсторът да си ти

33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3