БЕСЕН СЪМ!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
БЕСЕН СЪМ!
Отчаяно искам професионален/експертен съвет относно това как да премахна одраното от пръстена на една тъпа п***а,която возих наскоро.Уточнявам: одрано е на резки от вътрешната страна на вратата явно в отчаян опит да намери как се отваря??!!?!МОЛЯ ВИ СЕ КАЖЕТЕ МИ,ЧЕ МОГА ДА ЗАЛИЧА ТЕЗИ ДРАСКОТИНИ ЗАщОТО СЕ ВИЖДАТ УЖАСНО СЕГА! 

None
- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
Дай снимки да разберем колко е зле. Иначе съвети много ще има...
п.с. На някои жени трябва да им се дават инструкции за поведение във и извън колата, че дарскат блъскат ритат...
п.с. На някои жени трябва да им се дават инструкции за поведение във и извън колата, че дарскат блъскат ритат...

- petio
- младши ентусиаст
-
- Кара: 550d xdrive
Моята като я купих беше поодрана от експлоатацията. Отидох при моя майстор бояджия и за 2 дена и 50 лева са като нови. Избираш си цвят всико. Пробвай този вариант, нови са много пари. Ина4е са пластмасови и си трябва майстор да ги направи хубаво. Успех!
Да ги боядисвам или да ги сменям целите заради 4-5 драскотини не ми се занимава.Предпочитам вариант,ако може да се изглади или заличи...petio написа:Моята като я купих беше поодрана от експлоатацията. Отидох при моя майстор бояджия и за 2 дена и 50 лева са като нови. Избираш си цвят всико. Пробвай този вариант, нови са много пари. Ина4е са пластмасови и си трябва майстор да ги направи хубаво. Успех!
None
7 мнения
• Страница 1 от 1