Въпроси относно Е46 - 328i 99' седан.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- cyber4o1912
- Потребител
-
- Кара: Е46 328i
- Мечтае да кара: М3 Е46
- Детайли за колата: Семейно седанче... :)
Въпроси относно Е46 - 328i 99' седан.
Здравейте, от няколко дни съм с посочената в темата кола и имам някои въпроси, свързани с експлоатацията и. Първото, което искам да попитам е свързано с навигацията, която би трябвало да имам. Принципно е с малкото дисплейче и с чейнджър и отделно СД за диск за навигацията,като продавача ми каза,че ми трябва само диск и би трябвало да тръгне. Намерих темата за правенето на дисковете, но не беше за Е46 и искам да попитам дали има някакво значение или просто трябва да запиша диск и да го сложа на мястото му.
Другия ми въпрос е свързан с факта,че всичко ми е на италиански, аз пък аз искам да го направя на български. Казаха ми,че може да се пробва от самото меню, но като не хващам и думичка от гадния му език, нищо не се получава,а реално не мога дори да си настроя звука без тъпото меню и ще се радвам, ако някой може да ми помогне,а пък и ако е от Пловдив ще е още по-добре
Третия въпрос е свързан с проблем, който ми изкарва колата,че един вид багажника ми е отворен,а реално ми е заключен дори. Не мога да схвана какъв може да е проблем, защото и понякога не ми се отваря със копчето, което е на самия багажник, а с ключа,а от дистанционното, като го натисна се чува,че се отключва самия багажник. Успях да я направя да изчезне някак тъпата грешка, но после нещо отворих пак багажника и отново се появи.
И последно искам да попитам, дали някой знае как мога да си купя или сменя кутийка на ключа, тъй като самите копченца са адски изтъркани и ме дразнят чисто визуално,а пък и имам само един ключ и ми иска да си имам резервен,ако случайно се случи нещо с този. Ще съм много благодарен,ако някой се отзове, тъй като отскоро съм в БМВ клуба и все още не съм толкова наясно с нещата
Благодаря предварително на всички за отговорите.
Другия ми въпрос е свързан с факта,че всичко ми е на италиански, аз пък аз искам да го направя на български. Казаха ми,че може да се пробва от самото меню, но като не хващам и думичка от гадния му език, нищо не се получава,а реално не мога дори да си настроя звука без тъпото меню и ще се радвам, ако някой може да ми помогне,а пък и ако е от Пловдив ще е още по-добре

Третия въпрос е свързан с проблем, който ми изкарва колата,че един вид багажника ми е отворен,а реално ми е заключен дори. Не мога да схвана какъв може да е проблем, защото и понякога не ми се отваря със копчето, което е на самия багажник, а с ключа,а от дистанционното, като го натисна се чува,че се отключва самия багажник. Успях да я направя да изчезне някак тъпата грешка, но после нещо отворих пак багажника и отново се появи.
И последно искам да попитам, дали някой знае как мога да си купя или сменя кутийка на ключа, тъй като самите копченца са адски изтъркани и ме дразнят чисто визуално,а пък и имам само един ключ и ми иска да си имам резервен,ако случайно се случи нещо с този. Ще съм много благодарен,ако някой се отзове, тъй като отскоро съм в БМВ клуба и все още не съм толкова наясно с нещата

- kinghood
- Потребител
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: E30
Re: Въпроси относно Е46 - 328i 99' седан.
За багажника имаш прекъснати жички в гуменото черно гофре, което се намира като отвориш багажника в десния ъгъл. Там минава сноп с кабели и някой е прекъснат. Наставят се и всичко се оправя. Бутоните за ключа си ги купуваш за 6-7 лв (ако не е ромб) и се сменяват лесно. Резервен ключ може да си направиш срещу 100 - 200 лв.
- cyber4o1912
- Потребител
-
Стигнах до това положение и нещо не ми е ясно как да процедирам напред. Някой със съвет ?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Bojidar 7
- Потребител
-
- Кара: E38
- Мечтае да кара: Е38
Махаш платката (повдигаш с малка права отвертка), отлепяш слюдата от нея, залепяш новата. Сваляш гумените бутони (от вътрешна страна) и с доста усилия натикваш новите. 

- cyber4o1912
- Потребител
-
Колеги някой има ли идея как се сменят пищялките на вратите,които са,тъй като установих,че и двете или не работят или просто липсват. Ще съм благодарен,ако някой си ги е сменял да сподели как точно става
Благодаря предварително.

- pivanov
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: M4 Competition
Първо се сваля кората на вратата - https://www.youtube.com/watch?v=r8bacCGLqvc
А в този клип точно се показва как се стига до тях - https://www.youtube.com/watch?v=B1E-SgZAgMQ
Може да са изключени от буксите затова да не работят, но като свалиш корите на вратите ще разбереш. Или да са намалени от радиото/сд-то
Успех!
А в този клип точно се показва как се стига до тях - https://www.youtube.com/watch?v=B1E-SgZAgMQ
Може да са изключени от буксите затова да не работят, но като свалиш корите на вратите ще разбереш. Или да са намалени от радиото/сд-то
Успех!
6 мнения
• Страница 1 от 1