Табло - проблем със светлина
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Табло - проблем със светлина
Колеги,
от време на време, доста рядко, се случва да ми се затъмни до почти изгасено положение дисплея с оставащите километри+този на радиото. Все едно с димер загасяш лампа. От какво може да е, случвало ли ви се е?
Поздрави
от време на време, доста рядко, се случва да ми се затъмни до почти изгасено положение дисплея с оставащите километри+този на радиото. Все едно с димер загасяш лампа. От какво може да е, случвало ли ви се е?
Поздрави

Re: Табло - проблем със светлина
driver69 написа:Колеги,
Поздрави
Проблем със дисплейчето или лентов кабел
- cezarre
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 318 i touring,520d touring
- Детайли за колата: 318i 1999год. ,520d 2010год.
Здравей,няма проблем в дисплея,Просто има управление на дисплея,а сензора е до ключа за светлините.Пробвай го сам като го затъмниш,но не с ръка и ще видиш как интензитета на подсветката намалява. 

- bgpavlp
- младши ентусиаст
-
cezarre написа:Здравей,няма проблем в дисплея,Просто има управление на дисплея,а сензора е до ключа за светлините.Пробвай го сам като го затъмниш,но не с ръка и ще видиш как интензитета на подсветката намалява.
+1 - Light Module

Ако нема у глава, има у Google.
4 мнения
• Страница 1 от 1