Лоши горива и некоректни бензиностанции
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Nikolay P.
- младши ентусиаст
-
Лоши горива и некоректни бензиностанции
Здравейте колеги!
Пускам тази тема, в която всеки ще може да сподели случки с некачествени горива (бензин, дизел, газ), които е заредил по родните вериги бензиностанции, както и нарушения и нередности от друг характер.
Смятам, че ще бъде полезна и от полза на много хора. Да, предполагам, че няма да остане верига, за която да не бъде казано нещо лошо и тук е нормално да си кажете: "Е какво, от никъде значи не трябва да зареждаме гориво!" и до голяма степен ще имате право. Въпреки това, всеки ще може да си направи сам преценката за себе си откъде да зарежда и откъде не, четейки темата и виждайки от коя верига оплакванията са най-много и от какъв характер.
Пускам тази тема, в която всеки ще може да сподели случки с некачествени горива (бензин, дизел, газ), които е заредил по родните вериги бензиностанции, както и нарушения и нередности от друг характер.
Смятам, че ще бъде полезна и от полза на много хора. Да, предполагам, че няма да остане верига, за която да не бъде казано нещо лошо и тук е нормално да си кажете: "Е какво, от никъде значи не трябва да зареждаме гориво!" и до голяма степен ще имате право. Въпреки това, всеки ще може да си направи сам преценката за себе си откъде да зарежда и откъде не, четейки темата и виждайки от коя верига оплакванията са най-много и от какъв характер.
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Re: Лоши горива и некоректни бензиностанции
Преди винаги зареждах от OMV 100октана,но преди 2 години сипах уж същия бензин на
OMV Шумен -околовръстното на път за София:
-Падане на обороти
-Облачета със сив цвят и миризма на тежки въглеводороди
-Липса на мощност
Сипали ми бяха някаква помия!
От тогава не съм влизал в OMV,макар в София и Търново никога да не е имало проблеми!
p.s. излъгах,на OMV Бургас пих кафе преди морето
OMV Шумен -околовръстното на път за София:
-Падане на обороти
-Облачета със сив цвят и миризма на тежки въглеводороди
-Липса на мощност
Сипали ми бяха някаква помия!
От тогава не съм влизал в OMV,макар в София и Търново никога да не е имало проблеми!
p.s. излъгах,на OMV Бургас пих кафе преди морето
Re: Лоши горива и некоректни бензиностанции
Форумът е пълен с подобни теми. И те изобщо не са за техническите подфоруми!
3 мнения
• Страница 1 от 1