Проблем при покупка на нова кола е46 316
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем при покупка на нова кола е46 316
Здравейте колеги нов съм тук и ако нещо не е както трябва не се сърдете.От една седмица съм собственик на бмв е46 316 комби купих я от автокъща и проблемите почнаха след 2 дни.Почно да ми вкарва масло в антифриза,пуши бяло,забравих да кажа че има газов инжекцион.Топлообменика здрав,и маистора вика глава.Като свалил главата каза че колата била толкова прегрята че според него спукала блока ,тои бил алочиниев.Главата ие на проба чак до вторник,носпоред маистора нямало нужда ит проба всичко било ясно.Въпроса ми е може ли да е така защото приятели ми казват че първо ще има проблем със главата и след това в блока,малко вероятно да стане така но имало шанс все пак.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Re: Проблем при покупка на нова кола е46 316
Аз бих сменил майстора - М43 е с чугунен блок. Ако не може да различи чугун от алуминий си е сбъркал професията и трябва да бягаш далече от него.
Si non confectus, non reficiat.
- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
Защо реши, че мотора е М43, може и N40,N45 да е,особено щом има и топлообменник
А колкото до автора, как очакваш някой да ти помогне, без да споделяш детайли за колата, година, мотор?

А колкото до автора, как очакваш някой да ти помогне, без да споделяш детайли за колата, година, мотор?

...къде се намираш за да те насочим към кадърен майстор...
nsfw написа:...къде се намираш за да те насочим към кадърен майстор...
Извинявам се още веднаж.бмв е46 316 2003г.колата е разглобена в карлово аз сам от софия
5 мнения
• Страница 1 от 1