Багажник е46 комби
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- bmw_alpina71
- Потребител
-
- Кара: само дизел!
- Мечтае да кара: bmw e31
Багажник е46 комби
Здравейте, днес реших да махна надлъжните рейки на багажника на комбито и се получи един малък проблем. След като махнах държачите не прецених че на лайсните ще останат грозните дупки, вследствие от тяхното премахване. Та въпросът ми е с какво да ги запуша ( с тапи, капачки и прочие) или се слагат лайсни без такива дупки. Днеска цял ден се оглеждам за някое комби без багажник но не видях. Мерси предварително.
- georgi dyulgerov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 М52ТУ20 ,2000г.
- Мечтае да кара: бързо
Re: Багажник е46 комби
Здравей колега,
Моето комби няма багажник и на мястото на дупките има капачки.
Та би трябвало да се продават само капачки.
Моето комби няма багажник и на мястото на дупките има капачки.
Та би трябвало да се продават само капачки.
- maikooo
- младши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Има фабрични лайсни точно за тази цел. Проблема е, че новата лайсна трябва да се боядисва, тъй като е в цвета на колата. Нови са страшна цифра, а втора употреба са много редки.

- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Моето е с такива лаисни с капачета. После като слизам на долу ще им щракна една снимка и ще ти ги покажа.
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- dbocho
- Потребител
-
- Кара: е46
- Мечтае да кара: s3 sedan
Колега, ако намериш, моля те ми се обади.(имаш ЛС) Аз съм със свален багажник, но нямам тапи.
Иначе, по мое мнение колата изглежда прекрасно така
Иначе, по мое мнение колата изглежда прекрасно така

Репчо, е46 Touring 330d, се продава: viewtopic.php?f=46&t=412489&e=0 

- E.Alexandrov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d Touring и E21 316
- Мечтае да кара: Кола без ръжда и с S-ков двигател
Колеги, опасявам се ,че трябва да попитам, но защо ви е притрябвало да махате багажника?
Според мен, той допълва визията на комбито и без него изглежда някак странно
Според мен, той допълва визията на комбито и без него изглежда някак странно

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
На мен пък ми изглежда по-добре без надлъжните греди!
Всеки с вкуса си
Проблем е, ако вече си се снабдил с напречни греди, защото те за кола без надлъжни са доста скъпички

Всеки с вкуса си

Проблем е, ако вече си се снабдил с напречни греди, защото те за кола без надлъжни са доста скъпички

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- cezarre
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 318 i touring,520d touring
- Детайли за колата: 318i 1999год. ,520d 2010год.
Здравей колега.Аз имам комплект надлъжни лайсни,боядисани са в черно пиано лак.Демонтирал съм ги от 318i 1999г. 

- nazis
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320D,150к.с /комби бегачка
Някой от вас ако си продава багажника да свирка - мене ми трябва пък нямам 

Голямата цица разсейва добрият ебач !
Колеги тия капачета за които говорите са други. Най малкото рейлингите "стъпват на три места, а капачетата са две от страна. Целите надлъжни лайсни са различни на колите с и без рейлинги.
P.S.
И аз търся рейлинги с лайсни, ако колегата иска може да се спазарим нещо. Моите лайсни са сиви.
P.S.
И аз търся рейлинги с лайсни, ако колегата иска може да се спазарим нещо. Моите лайсни са сиви.
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
Колега Kris, просто си разсъждавам, но защо лайсните да са различни? По пътя на логиката според мен е нормално лайсната да скрие третата дупка за рейлинга, защото тя не ти е нужна за напречни греди!
По същата логика, на моята кола, която е без рейлинги, съответно не се вижда третия захват, не би трябвало да мога да сложа такива?!
По същата логика, на моята кола, която е без рейлинги, съответно не се вижда третия захват, не би трябвало да мога да сложа такива?!

- maikooo
- младши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Nasko_ написа:Колега Kris, просто си разсъждавам, но защо лайсните да са различни? По пътя на логиката според мен е нормално лайсната да скрие третата дупка за рейлинга, защото тя не ти е нужна за напречни греди!
Различни са колега. В твоя случай трябва да махнеш лайсните и да сложиш такива от кола с рейлинг, или просто да преправиш твоите(т.е. да направиш по 3 дупки). Аз примерно именно това направих, тъй като фабрично нямах. Лайсните от кола без рейлинг имат два отвора, където да монтираш само напречни греди, но тези отвори нямат нищо общо с отворите за самия рейлинг

Лайсна за кола без рейлинг - 51138208775
Лайсна за кола с рейлинг - 51138262617
Пускайте в гугъл и вижте разликите

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
maikooo написа:Nasko_ написа:Колега Kris, просто си разсъждавам, но защо лайсните да са различни? По пътя на логиката според мен е нормално лайсната да скрие третата дупка за рейлинга, защото тя не ти е нужна за напречни греди!
Различни са колега. В твоя случай трябва да махнеш лайсните и да сложиш такива от кола с рейлинг, или просто да преправиш твоите(т.е. да направиш по 3 дупки). Аз примерно именно това направих, тъй като фабрично нямах. Лайсните от кола без рейлинг имат два отвора, където да монтираш само напречни греди, но тези отвори нямат нищо общо с отворите за самия рейлинг
Лайсна за кола без рейлинг - 51138208775
Лайсна за кола с рейлинг - 51138262617
Пускайте в гугъл и вижте разликите
Колега, ясно ми е, че върху моята лайсна не мога да сложа рейлинги, защото е закрит третия захват. Ако искам да сложа надлъжните рейлинги, ще трябва да купя и други лайсни.
Колегата пуснал темата обаче е махнал надлъжните греди. Исках само да кажа, че може да сложи, като моята лайсна, на която обаче стават само напречни такива!
13 мнения
• Страница 1 от 1