Мулти волан
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- jordan_vik
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330д 204к.с.
- Мечтае да кара: E92 335д
- Детайли за колата: Чипосан фърколет!
Мулти волан
Колеги решил съм да си правя мулти волан, моята е със сцепения трилъчев, взел съм лайсна с копчелъци, но някой компетентен ако има да ми обясни как се казват тези буксички които се слагат на двата кабела на лайт модула, колко ми трябват, жичките и тн., който е правил тази процедера знае за какво става въпрос, ще почерпя!
- A-style
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: спокойно
- Мечтае да кара: по хубави български пътища
Re: Мулти волан
Ето тук колега има описано всичко viewtopic.php?f=34&t=115547&hilit=%D0%BC%D1%83%D0%BB%D1%82%D0%B8+%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%BD
- bgpavlp
- младши ентусиаст
-
jordan_vik написа:Колеги решил съм да си правя мулти волан, моята е със сцепения трилъчев, взел съм лайсна с копчелъци, но някой компетентен ако има да ми обясни как се казват тези буксички които се слагат на двата кабела на лайт модула, колко ми трябват, жичките и тн., който е правил тази процедера знае за какво става въпрос, ще почерпя!
Режеш и запояваш, или отиваш във ВикиВАТ до моста на Герджика и си взимаш бързи връзки.

Ако нема у глава, има у Google.
- jordan_vik
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330д 204к.с.
- Мечтае да кара: E92 335д
- Детайли за колата: Чипосан фърколет!
bgpavlp написа:jordan_vik написа:Колеги решил съм да си правя мулти волан, моята е със сцепения трилъчев, взел съм лайсна с копчелъци, но някой компетентен ако има да ми обясни как се казват тези буксички които се слагат на двата кабела на лайт модула, колко ми трябват, жичките и тн., който е правил тази процедера знае за какво става въпрос, ще почерпя!
Режеш и запояваш, или отиваш във ВикиВАТ до моста на Герджика и си взимаш бързи връзки.
Запоих ги без бързи връзки, стана работата:)
- torettos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше: BMW(e46) 143 hp. (N42B20)
- Мечтае да кара: Ново BMW
Колеги, да не отварям нова тема ще Ви попитам тук. Моя волан е обикновен и искам да попитам ако си купя само бега с копчетата ще мога ли да ползвам моя волан? Тъй като волана ми е претапициран с нова кожа искам да ползвам неговата основа а бега с копчета, който ми предлагат е от е39 дали ще пасне?
И съответно какво още ще ми необходимо? лентов кабел... и т.н.
Благодаря предварително!
И съответно какво още ще ми необходимо? лентов кабел... и т.н.
Благодаря предварително!

- bgpavlp
- младши ентусиаст
-
Става с малко изрязване в невидима част на основата.

Ако нема у глава, има у Google.
6 мнения
• Страница 1 от 1