Нужда от съвет и помощ
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- gele77
- Потребител
-
- Кара: BMW 320i E46 2004g.
- Детайли за колата: Сега карам 318i 143 коня
Нужда от съвет и помощ
Имам е46 320Д 150 коня...замина му двигателя
сега ми предлага един майстор да ми сложи от е90 320д 163 коня двигателя и ми гарантира,че става,като от моята ще ползва само турбината защото я няма,демек той ми дава двигател с дюзи и горивна система,така ще тръгне ли?????моля ви за помощ !!!!!!

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
Re: Нужда от съвет и помощ
ами щом ти гарантира,да го слага и ако всичко е фред му го плати ако не да си го сваля и си търсиш същия 150 коня,няма нищо сложно

- gele77
- Потребител
-
unikalen88 написа:ами щом ти гарантира,да го слага и ако всичко е фред му го плати ако не да си го сваля и си търсиш същия 150 коня,няма нищо сложно
въпроса е дали става,а не да тръгне и след два месеца да се прецака нещо
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
gele77 написа:Имам е46 320Д 150 коня...замина му двигателясега ми предлага един майстор да ми сложи от е90 320д 163 коня двигателя и ми гарантира,че става,като от моята ще ползва само турбината защото я няма,демек той ми дава двигател с дюзи и горивна система,така ще тръгне ли?????моля ви за помощ !!!!!!
Туй е голям виц:)))))))))
- gele77
- Потребител
-
vvasilev1 написа:gele77 написа:Имам е46 320Д 150 коня...замина му двигателясега ми предлага един майстор да ми сложи от е90 320д 163 коня двигателя и ми гарантира,че става,като от моята ще ползва само турбината защото я няма,демек той ми дава двигател с дюзи и горивна система,така ще тръгне ли?????моля ви за помощ !!!!!!
можеш ли да бъдеш по-точен или си от хората който обичат да пишат без значение какво е
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
gele77 написа:vvasilev1 написа:gele77 написа:Имам е46 320Д 150 коня...замина му двигателясега ми предлага един майстор да ми сложи от е90 320д 163 коня двигателя и ми гарантира,че става,като от моята ще ползва само турбината защото я няма,демек той ми дава двигател с дюзи и горивна система,така ще тръгне ли?????моля ви за помощ !!!!!!
можеш ли да бъдеш по-точен или си от хората който обичат да пишат без значение какво е
Най-малкото в случая е, че двете турбини са различни, да не говорим за захват на ДВГ, скоростна кутия, кардан, диф, управление на ДВГ???
Има толкова много автомобили на части с твоя мотор е46, че не виждам грам смисъл да влизаш в това приключение???
- gele77
- Потребител
-
vvasilev1 написа:gele77 написа:vvasilev1 написа:gele77 написа:Имам е46 320Д 150 коня...замина му двигателясега ми предлага един майстор да ми сложи от е90 320д 163 коня двигателя и ми гарантира,че става,като от моята ще ползва само турбината защото я няма,демек той ми дава двигател с дюзи и горивна система,така ще тръгне ли?????моля ви за помощ !!!!!!
Най-малкото в случая е, че двете турбини са различни, да не говорим за захват на ДВГ, скоростна кутия, кардан, диф, управление на ДВГ???
Има толкова много автомобили на части с твоя мотор е46, че не виждам грам смисъл да влизаш в това приключение???
колега явно не си много на ти с нещата,първо,че двигателите са едни и същи,турбото е различно да,диф и кардана ...оф дълго е да ти разправам,питам дали някой го е правил и дали става и как става
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
Е хубаво...не съм в час.
Моля те, само да обясни твоя "майстор" как ще монтира твоето турбо от е46 на ДВГ от е90 и как ще настрои управлението му???
Моля те, само да обясни твоя "майстор" как ще монтира твоето турбо от е46 на ДВГ от е90 и как ще настрои управлението му???
- The Edge
- младши ентусиаст
-
- Кара: тъжно друга марка :(
- Мечтае да кара: Пак BMW
За да се изразя възможно най-просто и ясно - M47N2 не може да влезе plug and play на Е46
. Можем да говорим за "еднакви" двигатели при 318d и 320d от еднакво поколение ( Е46;Е90) . Аз лично не съм чул някой да е заменил М47N с M47N2 и не бих поел излишния риск от усложнения, побългаряване и т.н 

9 мнения
• Страница 1 от 1