Проблем с централното

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M sport
Мечтае да кара: черно ламбо по прашните улици

Проблем с централното

Мнение от besnia_ » 24 Окт 2014, 2:38

Здравейте колеги имам странен проблем с централното на една е46 ца 2000г купе
Не знам дали ключалката на шофиорската врата има нещо общо понеже е изкъртена,но при опита ми да отключа с ключа може би след 5 6 то натискане се чува звукът на отключване но вратите остават заключени и стъклата слизат надолу, и така аз мога да я отворя от вътре :confused: при заключване се заключва и стъклата сами се вдигат нагоре, само багажника работи безупречно какво да правя :)
Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Re: Проблем с централното

Мнение от zvetiko » 24 Окт 2014, 8:30

besnia_ написа:Здравейте колеги имам странен проблем с централното на една е46 ца 2000г купе
Не знам дали ключалката на шофиорската врата има нещо общо понеже е изкъртена,но при опита ми да отключа с ключа може би след 5 6 то натискане се чува звукът на отключване но вратите остават заключени и стъклата слизат надолу, и така аз мога да я отворя от вътре :confused: при заключване се заключва и стъклата сами се вдигат нагоре, само багажника работи безупречно какво да правя :)

Колега, като начало трябва да се оправи изкъртената ключалка. Ако продължава да има някакъв проблем- да се прекодира GM модула, ако отново не се получи- да се смени. Ако колата е тази от снимката, може да има и нещо друго. ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bgpavlp » 24 Окт 2014, 10:07

Бравата на вратата.
Изображение

Ако нема у глава, има у Google.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M sport
Мечтае да кара: черно ламбо по прашните улици

Мнение от besnia_ » 24 Окт 2014, 12:19

Колега, като начало трябва да се оправи изкъртената ключалка. Ако продължава да има някакъв проблем- да се прекодира GM модула, ако отново не се получи- да се смени. Ако колата е тази от снимката, може да има и нещо друго. ;)[/quote]

Майко да не чува,не е тази от снимката :mhihi: поръчах ключалка вчера, ще го сваля този gm module да видя ако има нещо очевидно по него, така или иначе е само 15кинта ще го взема а как става прекодирането :confused: благодаря
Изображение

Изображение

Назад към E46