Ауспуха ми започна да опира в купето при неравности - 320D f
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Ауспуха ми започна да опира в купето при неравности - 320D f
Здравейте,
От известно време ауспуха ми опира в купето при неравности. Подозирам, че е в едни планки точно на средата. В момента ауспуха ми е на около 1-2 см от тях. Това нормално ли е (не съм виждал друга E46-ца отдолу)?
Преди няколко месеца махнах катализаторите, а проблема се появи доста след това. Гумата с която е захванат си изглжда ок, та се чудя от какъв зор се разтропа.
Колата е 320D face комби.
От известно време ауспуха ми опира в купето при неравности. Подозирам, че е в едни планки точно на средата. В момента ауспуха ми е на около 1-2 см от тях. Това нормално ли е (не съм виждал друга E46-ца отдолу)?
Преди няколко месеца махнах катализаторите, а проблема се появи доста след това. Гумата с която е захванат си изглжда ок, та се чудя от какъв зор се разтропа.
Колата е 320D face комби.
- milas_7777
- кандидат ентусиаст
-
Re: Ауспуха ми започна да опира в купето при неравности - 32
Най вериятно се е разместил и удря в планките или в стените. Ако удря на планките свали планките и леко ги изкриви
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
Отиди на майстор.
Той ще ти го настрои.
Принципно върви близко до доста железа.
Той ще ти го настрои.
Принципно върви близко до доста железа.
Ходих на майстор, каза ми, че тези, които са ми сваляли катализаторите сложили резонатор, който не става за моята. Странното е как в последствие започна да тропа, ама не ми се занимаваше с него. Сега гледам, че на новия резонатор има червена стрелка, която сочи посоката на движение на колата, а не на газовете. Чудя се да не го е обърнал ...
4 мнения
• Страница 1 от 1