Часовник борд компютър
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Часовник борд компютър
Няколко пъти вече си нагласям часовника на колата и след няколко часа е изостанал, а на другия ден колата като е престояла една вечер, вече е 6-7 часа назад... Какъв може да е проблема?
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
Re: Часовник борд компютър
Стига бе всички проблеми в колата да са от китайския ксенон ли? 

- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Когато си оправиш трептенето на лампите ще си решиш и проблема с часа.Един часовник работи с 1Hz честота която е 1 секунда, и най малкият проблем в захранването на часовника ще сведе до изоставането му . Имаш проблеми или с алтернатора или с акумулатора ,каза ми че акумулатора ти е нов проблема може да идва и от алтернатора ти мерил си го показвало е добро напрежение ,но винаги ли е добро ако има и най-малки пулсации може да изостава.
Ако караш колата на къси разстояния или има проблеми със зареждането това ще ти оказва влияние на часовника.
Той не е пряко свързан към "К" шината на колата ,че да прави проблеми ксенона. Ако прави проблеми ксенон или друго което да задръства шината то часа ще ти е предимно --:--
Ако караш колата на къси разстояния или има проблеми със зареждането това ще ти оказва влияние на часовника.
Той не е пряко свързан към "К" шината на колата ,че да прави проблеми ксенона. Ако прави проблеми ксенон или друго което да задръства шината то часа ще ти е предимно --:--

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
hacker4eto1 написа:Когато си оправиш трептенето на лампите ще си решиш и проблема с часа.Един часовник работи с 1Hz честота която е 1 секунда, и най малкият проблем в захранването на часовника ще сведе до изоставането му . Имаш проблеми или с алтернатора или с акумулатора ,каза ми че акумулатора ти е нов проблема може да идва и от алтернатора ти мерил си го показвало е добро напрежение ,но винаги ли е добро ако има и най-малки пулсации може да изостава.
Акумулатора е чисто нов, все още е в гаранция даже и съм нямал проблеми никога с палене, без да се замисля и тн... Явно проблема идва от алтернатора ще се насочим към него и ще го погледнем другата седмица, но пък докато мерех си показваше че зарежда нормално и от скритото меню също...
П.п Сега говорих с майстора който ми сменяше управлението на алтернатора и той ми каза, че четките му били в управлението и с две думи и те са сменени и не може да е от тях.
Друго забелязах, че на фарове(ксеноните) не премигват грам обаче, като пусна дългите и забелязвам това премигване....
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Колко Ампер часа ти е батерията ?
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
hacker4eto1 написа:Колко Ампер часа ти е батерията ?
75
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
HackeD написа:Стига бе всички проблеми в колата да са от китайския ксенон ли?
колегата над мен се е изказал компетентно,но аз лично имах този проблем след слагане на ксенон,след махането и часовника си работи както трябва и рестартирането на таблото спря.

- bigfinger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 316i E46 N42B18
Мммммм да колкото и странно да звучи, което не по тази тема, но е свъразано.
Ауди А3 2004 година след поставяне на ксенон чистачките отказват. При което гори компютъра на чистачките!!!!
Ауди А3 2004 година след поставяне на ксенон чистачките отказват. При което гори компютъра на чистачките!!!!
Няма ненаказано добро!!!! Китайска поговорка.
- milas_7777
- кандидат ентусиаст
-
HackeD написа:hacker4eto1 написа:Колко Ампер часа ти е батерията ?
75
В какво се оказа проблема ?
Колеги може ли да ми помогнете защо не ми показва моментен разход.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Evkata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330D
- Мечтае да кара: S62B50
Manuel написа:Колеги може ли да ми помогнете защо не ми показва моментен разход.
А като я запалиш показва ли?
Evkata написа:Manuel написа:Колеги може ли да ми помогнете защо не ми показва моментен разход.
А като я запалиш показва ли?
Не нито от бк, нито от скритото меню.
- Ivuchi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 323ci
Без да претендирам че съм специалист - моментния разход може да се види само на стрелката/циферблата под километража.
Поне при мен също няма моментен разход.
Поне при мен също няма моментен разход.
14 мнения
• Страница 1 от 1