Ошашка ми се колата!!!

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Ошашка ми се колата!!!

Мнение от ka4i » 25 Авг 2014, 8:52

Е 46, 320Д. Първо вчера ми отказа навигацията, искаше ми нови карти, качих нови карти, сега ми изписа, че програм мемори ис лоу и забива, малко по-късно ми светна индикацията, за изгоряла крушка отпред в ляво, а всичко си свети, ейнджъли, къси, дълги, халогени...Мисля по късно малко по-късно да откача акомулатора, да се ресетнат нещата.

пс. Преди време ми беше забил и темпомата, оправи се от самосебе си!!! :paranoid:

пс2. Нямам ксенон, печка и тн.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Re: Ошашка ми се колата!!!

Мнение от Kris » 25 Авг 2014, 10:48

Навигацията за да ти иска нови карти значи не е оригиналната, нали? Което ме навежда на мисълта, че има откъде да започнеш.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание

Мнение от Conqueror » 25 Авг 2014, 13:43

Колега и аз имах проблем с темпоомата от време на време не зацепшваше а си светваше индикацията на таблото, че е пуснат (е39) оказа се, че педала на съединителя оставаше малко по на доло (много малко и от време на време по скоро изключително рядко).Просто съвет да погледнеш. Вдигни го с крак нагоре ако си автомат същото упражнение със спирачката.Не е най генялната идея но понякой път излиза нещо просто което може да те хвърли в 3та глуха.Но без диагностика няма да стане, а и със тези проблеми които описваш ме съмнява да е от датчик или леко хлътнал педал. Но проверката няма да ти коства нито време, нито усилия :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Мнение от ka4i » 25 Авг 2014, 20:35

Разкачих акумулатора за няколко часа и всичко се оправи. Навигацията си прие картите, а индикациятаза нещо несветещо отпред в ляво се оказа мигач. Пуснах го, зацъка малко по бързо и се нормализира. Все пак ще се видя с Oci за една диагностика :bchug:
Изображение

Назад към E46