Копиране на EWS

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Копиране на EWS

Мнение от DirtySouth » 26 Юли 2014, 10:26

Здравейте колеги , интересувам се кой колега или къде , се копират ews 3 чиповете , понеже имам само един и искам резервен , принципно искам само чипче , но може и комплект с ключ ако няма как само чип , чакам предложения , че по ключари се чуват някви звезни цени по 150 лева и тн
I'm slowly drifting
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)

Re: Копиране на EWS

Мнение от red_bull92 » 26 Юли 2014, 10:46

Може би този колега ще може да ти помогне viewtopic.php?f=63&t=306784, а иначе цени от по 140,150 лв са си нещо нормално :yes:
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 26 Юли 2014, 13:33

DirtySouth написа:Здравейте колеги , интересувам се кой колега или къде , се копират ews 3 чиповете , понеже имам само един и искам резервен , принципно искам само чипче , но може и комплект с ключ ако няма как само чип , чакам предложения , че по ключари се чуват някви звезни цени по 150 лева и тн

Колега, не разбирам идеята да имаш на копие на чипа на ews 3. За да работи системата на EWS трябва да има синхронизация на транспондера в ключа с ECU- то на EWS и синхронизация на ECU- то на EWS с DDE/DME. По принцип мога да ти направя софтуерно копие на твоят ews 3 и да го прехвърля на друг ews 3, но не и на друг чип.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Мнение от oci » 29 Юли 2014, 14:36

zvetiko написа:
DirtySouth написа:Здравейте колеги , интересувам се кой колега или къде , се копират ews 3 чиповете , понеже имам само един и искам резервен , принципно искам само чипче , но може и комплект с ключ ако няма как само чип , чакам предложения , че по ключари се чуват някви звезни цени по 150 лева и тн

Колега, не разбирам идеята да имаш на копие на чипа на ews 3. За да работи системата на EWS трябва да има синхронизация на транспондера в ключа с ECU- то на EWS и синхронизация на ECU- то на EWS с DDE/DME. По принцип мога да ти направя софтуерно копие на твоят ews 3 и да го прехвърля на друг ews 3, но не и на друг чип.

чип на БМВ не се копира, обучава се девствен чип като се вписва ID-то, ако е евс, ID-то се вписва от евс-а в чипа, ако е CAS, първо се обучава ключа и после се вписва и в CAS-a и това НЕ става с ДИС, ИНПА, Скенер и т.н, само с подходяща ключарска техника.
Правя ги тези неща ако има нужда съм на линя, на половин цена :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 29 Юли 2014, 17:14

Мерси за отговора , интересно ми е дали някой колега е запознат дали може да се извади дубликат на платката за дилърските бмв аларми дето се монтират в италия ? Ето този тип.

image.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
I'm slowly drifting
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Мнение от oci » 30 Юли 2014, 0:14

DirtySouth написа:Мерси за отговора , интересно ми е дали някой колега е запознат дали може да се извади дубликат на платката за дилърските бмв аларми дето се монтират в италия ? Ето този тип.

image.jpg

Е ти почваш една тема питаш за нещо после скачаш на друго, това става чат вече, сега питай и за парктроника нещо :mhihi:

Назад към E46