Вибрации във волана след малки бабуни
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Osmicata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 220
Вибрации във волана след малки бабуни
Днес, по закона на Мърфи, по време на оглед за покупка (колега от форума дойде да гледа 328-цата) след като колата мина по няколко малки асфалтови бабунки на Цариградско при Дружба, посока моста, се появиха сериозни вибрации във волана. В момента съм със зимни гуми (знам
, лудница е) и моят майстор каза да проверя баланса на предни гуми и джанти и след това да гледаме кормилна уредба и предницата (цялото окачване е ново). Идеи? Появяват се понякога, може ли да е от това че съм още със зимни гуми? Благодаря.

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
Re: Вибрации във волана след малки бабуни
ами наи-добре да се види за криви гуми,разбалансирани-но си мисля че ако е от тях трябва да е постоянно а не от време на време

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Re: Вибрации във волана след малки бабуни
Не знам дали проблемът ти ще е като моя, но при мен се получи същото на тръгване за събора, точно на Цариградско. Появиха се вибрации изведнъж, от нищото...спряхме на Лукойл...като потеглихме ги нямаше...в Пловдив пак се появиха 
Оказа се, че ми задържа предно дясно колело...раздвижихме апаратите и вибрациите изчезнаха, така както се появиха
Успех!

Оказа се, че ми задържа предно дясно колело...раздвижихме апаратите и вибрациите изчезнаха, така както се появиха

Успех!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
3 мнения
• Страница 1 от 1