Шофьорска врата не пали плафона!?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Шофьорска врата не пали плафона!?
Здравейте колеги, имам проблем с шофьорската врата ...като я отворя и не пали плафона в купето, някой знае ли къде се намира ключа на вратите който пали и гаси осветлението в купет..вероятно в него е проблема?! :-(
Колата е 320д 136 к.с.
Благодаря
Колата е 320д 136 к.с.
Благодаря
- paulo_320 d
- Потребител
-
- Кара: е46 330д
Re: Шофьорска врата не пали плафона!?
проблема е в бравата,трябва да се смени,неможе да се ремонтира и аз имах същия проблем-като смених бравата се оправи 

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
BlackSun написа:Здравейте колеги, имам проблем с шофьорската врата ...като я отворя и не пали плафона в купето, някой знае ли къде се намира ключа на вратите който пали и гаси осветлението в купет..вероятно в него е проблема?! :-(
Колата е 320д 136 к.с.
Благодаря
на таблото има ли индикация че вратата е отворена-като е отворена и обратното.Е46 няма такова бутонче като на другите коли,всичко е в самата брава

- NicKo_8
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d,Peugeot 407SW
- Мечтае да кара: BMW E61
Често срещан проблем при Е46.Моята я оправих като почистих датчиците в бравата.Сега взе да ми прави проблем задна-лява врата и то само в горещо време. 

The Power of Dreams!
Колеги,
първо благодаря за отговорите!
Под брава кое имате в предвид , патрона или заключващия механизъм, който е от страни на вратата, защото самия патрон го смених миналата година с нов (бяха се опитвали да го разбива) и да, на таблото не показва че има отворена врата, когато не пали плафона
първо благодаря за отговорите!
Под брава кое имате в предвид , патрона или заключващия механизъм, който е от страни на вратата, защото самия патрон го смених миналата година с нов (бяха се опитвали да го разбива) и да, на таблото не показва че има отворена врата, когато не пали плафона
- NicKo_8
- кандидат ентусиаст
-
Заключващия механизъм който стой отстрани.В него има се намират три датчика,че вратата е затворена,че е отлючена и че е заключена.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
The Power of Dreams!
Да разбрах благодаря, ще проверя да ги зачистя, но вероятно трябва да махна тепицерията за да стигна до нея, така ли?
Поздрави
Поздрави
- NicKo_8
- кандидат ентусиаст
-
Сваля се кората.После трябваше да се отмести и релсата която движи стъклото.Лесно се сваля само да знаеш как..Аз,отначало доста попсувах. 

The Power of Dreams!
8 мнения
• Страница 1 от 1