Климатроника се рестартира
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- NicKo_8
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d,Peugeot 407SW
- Мечтае да кара: BMW E61
Климатроника се рестартира
Здравейте колеги.От скоро забелязвам,че понякога управлението на климатроника се рестартира само.За секунда загася цялото управление и после пак си тръгва,като понякога тръгва с други настройки.От какво може да се дължи това ресетване?Дали управлението си заминава или нещо го шашка?На диагностика не показва грешки.
The Power of Dreams!
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
Re: Климатроника се рестартира
Може ако имаш китаиски ксенон от него да е,може отзад самите букси да са хлабави и следователно като загуби тока и тръгва с настроиките които помни в ключа.След това пробваи с друго управление ако не е това проблема

- NicKo_8
- кандидат ентусиаст
-
Имам китайски ксенон,но го имам от както имам колата,а проблема се появи от скоро.Ще прегледам буксите,не се бях сетил за това.
The Power of Dreams!
- ivcho_pivcho
- Потребител
-
Колата дизел ли е.Ако е дизел провери двете помпи от ляво на коша.Там има една кутия,в нея влизат токов кабел,разглоби го и почисти клемите.Трябва да се оправи.Успех
- NicKo_8
- кандидат ентусиаст
-
Дизел е.За кой помпи става въпрос?Не се сещам.Иначе проверих буксите на управлението,наред са си.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
The Power of Dreams!
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
NicKo_8 написа:Дизел е.За кой помпи става въпрос?Не се сещам.Иначе проверих буксите на управлението,наред са си.
Пробвай с друго управление, това не е често срещаните проблеми на е46
- KARAIVANOV
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 535д-06г;
И аз го имам тоя проблем, мислех да разглобявам управлението и да проверя буксите които го захранват, ще следя темата ако някой намери решение да пише. Благодаря
- slav4o974
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 330XI
При мен също се появява описаното, но само след като колата е била заключена от дистанционното на ключа. Ако заключа с допълнително монтираната аларма, климатроника си помни зададеното.
- NicKo_8
- кандидат ентусиаст
-
При мен се рестартира когато колата е в движение,като цялото управление загасва за секунда и пак светва.Мисля да пробвам с друго управление.
@slav4o974,при теб работата ми намирисва,като на кодирани настройки за съответния ключ.Затова когато работиш с дистанционното на ключа се сменят настройките.
@slav4o974,при теб работата ми намирисва,като на кодирани настройки за съответния ключ.Затова когато работиш с дистанционното на ключа се сменят настройките.
The Power of Dreams!
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
На мен пък ми загасва само километража и то напоследък задържа за по над 30 секунди - стои си едва-едва мъждукащ вечер и след 30сек. светва изведнъж
Блъскам ли блъскам върху таблото отгоре без ефект.
Случва се на на по дълъг път като вали пороен дъжд или сняг. Не му обръщам внимание засега защото трае по 30 сек. и е само километража.
Нямам ксенон - нито китайски крушки във фаровете.
Всичко във фаровете е фабрично стандарт халоген бош н7. И таблото е фабрично немско-оригинална лява дирекция

Блъскам ли блъскам върху таблото отгоре без ефект.

Случва се на на по дълъг път като вали пороен дъжд или сняг. Не му обръщам внимание засега защото трае по 30 сек. и е само километража.

Всичко във фаровете е фабрично стандарт халоген бош н7. И таблото е фабрично немско-оригинална лява дирекция

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
Демирев написа:На мен пък ми загасва само километража и то напоследък задържа за по над 30 секунди - стои си едва-едва мъждукащ вечер и след 30сек. светва изведнъж![]()
Блъскам ли блъскам върху таблото отгоре без ефект.![]()
В лайт модула има сензор за осветеност, който обаче командва подсветката на цялото табло, не само на километража. Ако закриеш с ръка сензора подсветката се затъмнява.
11 мнения
• Страница 1 от 1