не пали и загуби антифриз
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- laleto2014
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 330i
не пали и загуби антифриз
Здравейте колеги,
след като не бях карал колата 2 дни първоначално не иска да запали (въобще не завъртя стартера), а след малко запали, но по-трудно сякаш акумулатора е слаб.
Следващите 2 дни колата палеше по-трудно и ми светна лампата за антифриза. Сега колата колата въобще не пали, не завърта стартера. Долих около 700мл антрифриз. Акумулатора си е добре. Пробвах и с двата ключа и колата пак не пали.
Преди време пак ми беше намалял антифриза и си долих. Колата харчи и повече масло от нормалното за 330-ките.
Има ли вариант да не е най-лошото, за което се сещам - гарнитура или пукната глава ?!?
Благодаря за отзивите ви!
след като не бях карал колата 2 дни първоначално не иска да запали (въобще не завъртя стартера), а след малко запали, но по-трудно сякаш акумулатора е слаб.
Следващите 2 дни колата палеше по-трудно и ми светна лампата за антифриза. Сега колата колата въобще не пали, не завърта стартера. Долих около 700мл антрифриз. Акумулатора си е добре. Пробвах и с двата ключа и колата пак не пали.
Преди време пак ми беше намалял антифриза и си долих. Колата харчи и повече масло от нормалното за 330-ките.
Има ли вариант да не е най-лошото, за което се сещам - гарнитура или пукната глава ?!?
Благодаря за отзивите ви!
- serpentiny
- Потребител
-
Re: не пали и загуби антифриз
Мога да ти препоръчам да провериш на първо време четките на стартера и след това по сериозните неща. Надявам се това да помогне, и да извадиш късмет! Успех. 

- acho-bacho
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 325i
да, най-вероятно е нещо по стартера. Ако е смесила антифриза с маслото отзад ще пуши като за световно.
- bigfinger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 316i E46 N42B18
Колега, ако имаш ключ за свещи, свали свещите и завърти на стартер.
Ако има някой отпред кажи му да се отдръпне, да не му измиеш очите.
След това сложи свещите и пробвай да запалиш.
Ако съм бил прав, си за д/м глава проверка и прочие успех.
Поздрави!
Ако има някой отпред кажи му да се отдръпне, да не му измиеш очите.
След това сложи свещите и пробвай да запалиш.
Ако съм бил прав, си за д/м глава проверка и прочие успех.
Поздрави!
Няма ненаказано добро!!!! Китайска поговорка.
- serpentiny
- Потребител
-
Колегата е прав.
Кажи като запалиш дали пуши, и ако не е това значи оставаш на по-лекия вариант..

Кажи като запалиш дали пуши, и ако не е това значи оставаш на по-лекия вариант..

5 мнения
• Страница 1 от 1