Смяна на крушка на мигач на е46 фейс Купе с ОЕМ ксенон

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d
Мечтае да кара: M4

Смяна на крушка на мигач на е46 фейс Купе с ОЕМ ксенон

Мнение от diskoinferno » 03 Юни 2014, 15:22

Колеги някой сменял ли е крушка на мигача на е46 фейслифт купе с оригинален ксенон. Нещо ми се струва доста наблъскано. Да не трябва да се сваля целия фар?
Мерси предварително!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Re: Смяна на крушка на мигач на е46 фейс Купе с ОЕМ ксенон

Мнение от Maxmadness » 03 Юни 2014, 20:04

Не,сваля се мигача завърта се като ключ и се сваля,сменяш крушката и газ.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 330cd

Мнение от unikalen88 » 03 Юни 2014, 22:10

Maxmadness написа:Не,сваля се мигача завърта се като ключ и се сваля,сменяш крушката и газ.

колега как точно се сваля мигача като е едно цяло с фара-мисля че се сваля или целия фар или на место се сменя крушката(което е по логично)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 04 Юни 2014, 3:20

unikalen88 написа:
Maxmadness написа:Не,сваля се мигача завърта се като ключ и се сваля,сменяш крушката и газ.

колега как точно се сваля мигача като е едно цяло с фара-мисля че се сваля или целия фар или на место се сменя крушката(което е по логично)

Колега имаш същата кола,излагаш се :dunno: Самия мигач декоративния е вътре във фара да,но крушката се слага на една фасунка която влиза вътре във фара,и тая фасунка се вади и просто се маха крушката слага се новата и се връща обратно ! Ако си виждал какво представлява габарита и как е закачен ще ме разбереш,мигача е по същия начин просто фасунката е по голяма.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 330cd

Мнение от unikalen88 » 05 Юни 2014, 21:10

Maxmadness написа:
unikalen88 написа:

Колега имаш същата кола,излагаш се :dunno: Самия мигач декоративния е вътре във фара да,но крушката се слага на една фасунка която влиза вътре във фара,и тая фасунка се вади и просто се маха крушката слага се новата и се връща обратно ! Ако си виждал какво представлява габарита и как е закачен ще ме разбереш,мигача е по същия начин просто фасунката е по голяма.

аз не се излагам,ами чета ти кво казваш:не,сваля се мигача,завърта се и хоп......на кое каваш мигач,на мен ми е пределно ясно кое кво е,а това което се развива е фасонка и крушка.Затова казвам на колегата ако няма място да изкара мигача :D (фасонката) да свали целия фар.А не да свали мигача.
Изображение

Назад към E46