Повдигачи 320д 136к.с.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- bochogogogo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: M6
Повдигачи 320д 136к.с.
Колеги интересувам се дали повдигачи от фейсовия мотор 150к.с.стават за 136к.с.Постоянно тракат при студен старт няколко секунди, докато вдигне маслото?Изглежда при фейса са си оправили проблема с тях 

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
Re: Повдигачи 320д 136к.с.
ако ще ги сменяш,не е ли по-добре нови,да знаеш че няма да се разтропат пак

- bochogogogo
- младши ентусиаст
-
16 повдигача по 40 лв = около 700 лева

- ivo752
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60,530Д
- Мечтае да кара: влака
bochogogogo написа:Колеги интересувам се дали повдигачи от фейсовия мотор 150к.с.стават за 136к.с.Постоянно тракат при студен старт няколко секунди, докато вдигне маслото?Изглежда при фейса са си оправили проблема с тях
Проблема ти,колега не е в повдигачите,а в клапана който е в тялото на масления филтър,имаше разисквана тема,потърси я

- bochogogogo
- младши ентусиаст
-
ivo752 написа:bochogogogo написа:Колеги интересувам се дали повдигачи от фейсовия мотор 150к.с.стават за 136к.с.Постоянно тракат при студен старт няколко секунди, докато вдигне маслото?Изглежда при фейса са си оправили проблема с тях
Проблема ти,колега не е в повдигачите,а в клапана който е в тялото на масления филтър,имаше разисквана тема,потърси я
Не е от клапана колега - доказано!
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
ivo752 написа:bochogogogo написа:Колеги интересувам се дали повдигачи от фейсовия мотор 150к.с.стават за 136к.с.Постоянно тракат при студен старт няколко секунди, докато вдигне маслото?Изглежда при фейса са си оправили проблема с тях
точно пък никои категорично не е написъл-смених клапана и лампата спря да свети,имало е случаи в които като се смени свети за по-малко време но имаше тема в която колега каза точно и ясно-след смяната на повдигачи проблема се реши.Другото което е ако колегата ще си кара колата що да не даде 700 лева,като намери и отстъпка ше ги земе за 500,ама са нови.

- Тодориев
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46 136к.с.
- Мечтае да кара: м3
колеги разликата в двата мотора 136 и 150 е в ангренажа на 150 веригата отива само до единят разпределителен вал и съответно е по къса. едно 150 не сам чул да тропа така при палене. според мен гадното тропане е докато хидравлчният оптегач опане веригата. а по темата еднакви са повдигачите но според мен не е в тях проблема.
- bochogogogo
- младши ентусиаст
-
Тодориев написа:колеги разликата в двата мотора 136 и 150 е в ангренажа на 150 веригата отива само до единят разпределителен вал и съответно е по къса. едно 150 не сам чул да тропа така при палене. според мен гадното тропане е докато хидравлчният оптегач опане веригата. а по темата еднакви са повдигачите но според мен не е в тях проблема.
Ами не колега,докато тропа и траколи двигателя при палене червената лампа за маслото свети,лампата червената угасва заедно със затихването на мотора.Другото което е,че като стои колата малко време след каране и след това запалиш траколенето е много малко,защото още не се е утекло хубаво маслото и веднага го вдига.Траколенето се чува,или от повдигачите или от работата на клапаните на сухо.Всеки който ми чуе колата след запалване ми вика какво ти се случва с двигателя

8 мнения
• Страница 1 от 1