Мнение за лип спойлер е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- SheTrqa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330D 184к.с
Мнение за лип спойлер е46
Здравейте колеги. Искам да ви питам, какво мислите за този лип http://www.bestauto.bg/shop/lip-spoileri-bmw/1529-lip-spoiler-bmw-e46-4d-1998-2001-d306-20.html. Каква е разликата с примерно лип от дару ? На вид, монтаж и т.н предполагам, че не би трябвало да има кой знае каква разлика?

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: Мнение за лип спойлер е46
SheTrqa написа:Здравейте колеги. Искам да ви питам, какво мислите за този лип http://www.bestauto.bg/shop/lip-spoileri-bmw/1529-lip-spoiler-bmw-e46-4d-1998-2001-d306-20.html. Каква е разликата с примерно лип от дару ? На вид, монтаж и т.н предполагам, че не би трябвало да има кой знае каква разлика?
Материала,формата са различни...друга разлика няма,монтажа е един и същ
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
Продава се и оригинална лепенка за лип спойлер, която е невероятно здрава
- SheTrqa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330D 184к.с
© написа:Продава се и оригинална лепенка за лип спойлер, която е невероятно здрава
Gqbriel написа:SheTrqa написа:Здравейте колеги. Искам да ви питам, какво мислите за този лип http://www.bestauto.bg/shop/lip-spoileri-bmw/1529-lip-spoiler-bmw-e46-4d-1998-2001-d306-20.html. Каква е разликата с примерно лип от дару ? На вид, монтаж и т.н предполагам, че не би трябвало да има кой знае каква разлика?
Материала,формата са различни...друга разлика няма,монтажа е един и същ
Относно формата - търсих в интернет сравнение някакво, но не можах да намеря - можете ли да ми покажете пример?
А за лепенката - от къде мога да намеря такава и на каква цена? Благодаря !

Има си номер по БМВ, аз съм поръчвал. Ако се разровя из постовете си назад сигурно ще го открия, или пък направо в realoem. Според мен няма особена разлика между оригиналния и добрите реплики. Моят е реплика, но никога не съм го сравнявал до милиметър с оригинален. Мисля, че изглеждат еднакво
Моят струваше 80лв тогава, а оригиналният мисля, че беше около 180-200
Моят струваше 80лв тогава, а оригиналният мисля, че беше около 180-200
- azarovlado
- кандидат ентусиаст
-
Най-голямата разлика е в завършващите краища на липа.При оригинала са по-заоблени , а при репликата са по-рязки както са отрязвани на машината дето ги е разфасовала.Другата разлика е, че дебелината на репликата е по-голяма.На повечето хора изобщо не им прави впечатление да се вглеждат дали е оригинален.Иначе репликата е със самозалепващо, което е много здраво и не се налага да се слага силикон в краищата-поне при мен не бе нужно.За мен най-големия плюс на репликата е,че ако ти я гепят няма да те е яд много 

- mumford
-
320ci
-
- Детайли за колата: M52B20TU и 760Li
Да не отварям нова тема, освен визуално ще имам ли полза от липа при висока скорост ?
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
mumford написа:Да не отварям нова тема, освен визуално ще имам ли полза от липа при висока скорост ?
След 300км/ч. ще те държи по-стабилно на пътя.

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
9 мнения
• Страница 1 от 1