Като отворя която и да е врата не ми показва на борд компа..
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- ta6aka2000
- кандидат ентусиаст
-
Като отворя която и да е врата не ми показва на борд компа..
Колеги здравейте. Имам е46 touring и от няколко дни като отворя която и да е от 4-те врати не ми го показва на борд компа.... а и не ми светва плафона. От скоро съм с тази кола и не знам какъв може да е проблема 

- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Re: Като отворя която и да е врата не ми показва на борд ком
Колега колкото и врати да отваряш проблема ти идва от вратата на шофера...
Колата да е ходила на автомивка,или след някой силен дъжд да се е получило това явление...
Вариантите да е станало така е гумата на вратата където е гуменото маншонче да е скъсано и да влиза вода.
Другият вариант където е Актуатора за закючване там е и сензора за вратите и да прави бела там.
Лошото е че ще трябва да отваряш корите прегледай всички маншончета ,буксички и прочие.
Ето за какво става въпрос.
http://www.bmwgm5.com/e46_actuator.htm
Съсредоточи си вниманието на този пин "8"
8 TKFT Signal from door open sensor

Колата да е ходила на автомивка,или след някой силен дъжд да се е получило това явление...
Вариантите да е станало така е гумата на вратата където е гуменото маншонче да е скъсано и да влиза вода.
Другият вариант където е Актуатора за закючване там е и сензора за вратите и да прави бела там.
Лошото е че ще трябва да отваряш корите прегледай всички маншончета ,буксички и прочие.
Ето за какво става въпрос.
http://www.bmwgm5.com/e46_actuator.htm
Съсредоточи си вниманието на този пин "8"
8 TKFT Signal from door open sensor

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
А може и проблема да е в ГМ модула сменил съм поне 5 с този симптом, изчезнала индикация на борда, блафона също се управлява от ГМ модула 

- hacker4eto1
- ентусиаст
-
oci написа:А може и проблема да е в ГМ модула сменил съм поне 5 с този симптом, изчезнала индикация на борда, блафона също се управлява от ГМ модула
Възможно

- BMW_1914
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 520dA
днес на мен ми се появи подобен проблем, шофьорската, двете задни врати и багажника индикират при отваряне на борда, само пасажерската врата не реагира на отваряне, къде може да не прави контакт и да не отчита ,че вратата се отваря ?
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
BMW_1914 написа:днес на мен ми се появи подобен проблем, шофьорската, двете задни врати и багажника индикират при отваряне на борда, само пасажерската врата не реагира на отваряне, къде може да не прави контакт и да не отчита ,че вратата се отваря ?
Отвори вратата и погледни снопа кабели където минава в гуменото каре да не прави бела там (само предположения давам колега)ама докато не се отвори вратата няма как да се изолира къде е може и от ГМ модула да иде както каза оci
- paulo_320 d
- Потребител
-
- Кара: е46 330д
и аз имам подобен проблем,всички врати работят освен задна дясна,като я отворя и не показва на таблото и не свети плафона,смених машинката във вратата и се оправи,сега обаче ми се появи същия проблем и на предна дясна,дали пак е от машинката
7 мнения
• Страница 1 от 1