Проблем с централното/ключалката

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW 320d E46
Мечтае да кара: Lamborghini

Проблем с централното/ключалката

Мнение от Medalow » 24 Мар 2014, 23:11

Здравейте, колеги! Имам проблем с централното заключване на E46 99г.
Винаги се случва, когато времето е влажно или когато колата я напече силно слънце, да не може да се отключи. Това е редовен номер. И нито дистанционното за алармата я отключва, нито пък ключа. А на всичкото отгоре и ключалката на дръжката е счупена и не мога да я отключа даже и с ключа. Някакви идеи какво да предприема? Тъй като подобен проблем може да идва от толкова много работи, повече клоня към следното решение - да си купя една нова ключалка с нов ключ и да си я отключвам с ключа, когато откаже да се отключи от алармата. Според вас колко струва от ударена кола да взема нова ключалка с ключ? Всякакви предложения и мнения ще са ми от полза!

Благодаря предварително :)

Ацалов
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Лодка в морето

Re: Проблем с централното/ключалката

Мнение от Atsalov » 25 Мар 2014, 8:47

Най-честия проблем е в боди модула,релетата за централното отказват. Но не е изключено и проблема да ти е в ключа. Ако имаш възможност намери някой който може да ти примери ключа дали лъчи,ако не като имаш път към Пловдив ще удара едно рамо :mhihi:
Последна промяна Atsalov на 25 Мар 2014, 10:52, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Мнение от oci » 25 Мар 2014, 9:52

Medalow написа:Здравейте, колеги! Имам проблем с централното заключване на E46 99г.
Винаги се случва, когато времето е влажно или когато колата я напече силно слънце, да не може да се отключи. Това е редовен номер. И нито дистанционното за алармата я отключва, нито пък ключа. А на всичкото отгоре и ключалката на дръжката е счупена и не мога да я отключа даже и с ключа. Някакви идеи какво да предприема? Тъй като подобен проблем може да идва от толкова много работи, повече клоня към следното решение - да си купя една нова ключалка с нов ключ и да си я отключвам с ключа, когато откаже да се отключи от алармата. Според вас колко струва от ударена кола да взема нова ключалка с ключ? Всякакви предложения и мнения ще са ми от полза!

Благодаря предварително :)

Ако си от София мога да ти помогна дрънни едно ЛС

Потребител
Аватар

Мнение от sando_baretata » 25 Юли 2014, 10:13

ами на мен дистанционното хич не бачка само си светка дистанционното но с ключа я отварям и централното работи... някой ако знае как да го оправя този проблем да отговори... ;x :roll: :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Мнение от oci » 25 Юли 2014, 17:38

sando_baretata написа:ами на мен дистанционното хич не бачка само си светка дистанционното но с ключа я отварям и централното работи... някой ако знае как да го оправя този проблем да отговори... ;x :roll: :help:

да обучи си ключа и ще тръгне всичко ако е изправен ако не му провери батерията.

Назад към E46