Колата не върви и пали трудно
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- bо666
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: 5-Serie GT
Колата не върви и пали трудно
Привет, колеги
Проблема е такъв: Когато карам колата с по-висока скорост и я загася след това едвам пали и върви сякаш някой я бута отзад.
Днес се случи следното карах със 160-170 и след това паркирах и я загасих. след около 10 мин трябваше да тръгвам и се опитах да запаля. Стартера си върти, но колата не пали. Пробвах 2-3 пъти и на последния опит подадох газ, тогава доста мъчно запали. Оборотите си бяха съвсем наред. Тръгнах, но колата толкова не вървеше че се притесних. Тяга нямаше абсолютно никаква, а педала на газта го натисках до долу за да върви някак си. Спрях загасих я, пробвах да запаля и отново същите мъки. Това ми го прави за пореден път и вече реших да попитам дали някой няма идея какво може да е?
Колата е E46 320i М52TU 150Hp

Проблема е такъв: Когато карам колата с по-висока скорост и я загася след това едвам пали и върви сякаш някой я бута отзад.
Днес се случи следното карах със 160-170 и след това паркирах и я загасих. след около 10 мин трябваше да тръгвам и се опитах да запаля. Стартера си върти, но колата не пали. Пробвах 2-3 пъти и на последния опит подадох газ, тогава доста мъчно запали. Оборотите си бяха съвсем наред. Тръгнах, но колата толкова не вървеше че се притесних. Тяга нямаше абсолютно никаква, а педала на газта го натисках до долу за да върви някак си. Спрях загасих я, пробвах да запаля и отново същите мъки. Това ми го прави за пореден път и вече реших да попитам дали някой няма идея какво може да е?
Колата е E46 320i М52TU 150Hp
BMW ,BMW -Какво друго му трябва на човек
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Re: Колата не върви и пали трудно
сензора на разпределителния вал
но без диагностика ,няма как да се разбере
но без диагностика ,няма как да се разбере
- bо666
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: 5-Serie GT
Re: Колата не върви и пали трудно
Да, ще отида да я закачат на комп. Единия датчик на разпределителен вал съм го сменял с оригинален , остава да е другия, но до колкото си спомням когато имах проблем с него, колата гаснеше и в движение, когато съм на празни обороти, а сега не го прави, пък и проблема с вървенето не се появява често ... но си прав че е най-добре на комп и тогава да го мисля
BMW ,BMW -Какво друго му трябва на човек
3 мнения
• Страница 1 от 1